Football Talk

«Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει αποζημίωση από τη FIFA για τον Εκόνγκ»!

«Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει αποζημίωση από τη FIFA για τον Εκόνγκ»!

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ αναμένεται να λείψει καιρό από τον ΠΑΟΚ και ο «Δικέφαλος» θα ζητήσει χρηματική αποζημίωση από τη FIFA για τον τραυματισμό του, σύμφωνα με νιγηριανή ιστοσελίδα.

Διατεθειμένος να φτάσει έως τη FIFA για τον σοβαρό του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με νιγηριανό Μέσο, καθώς ο αρχηγός των «Σούπερ Αετών» αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και, ως εκ τούτου, αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο τραυματισμός του αποδείχθηκε τελικά πιο σοβαρός από όσο φαινόταν, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση τρίτου βαθμού και θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού δεν θα γλυτώσει το χειρουργείο.

Έτσι, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς θα ζητήσουν χρηματική αποζημίωση από τη FIFA, όπως ισχυρίζεται η νιγηριανή ιστοσελίδα OwnGoalNigeriα. Όλα αυτά, στο πλαίσιο ενός νέου κανονισμού της FIFA, σύμφωνα με την οποία μία ομάδα μπορεί να λάβει αποζημίωση, εάν κάποιος παίκτης της που αγωνίζεται παράλληλα και με την εθνική του ομάδα, δεν είναι διαθέσιμος για το σύλλογο σε διάστημα μεγαλύτερο των 28 ημερών.

Σε αυτή την ενέργεια θα προβεί ο ΠΑΟΚ απαιτώντας αποζημίωση ύψους 20.548 ευρώ ανά ημέρα για όσο καιρό θα βρίσκεται εκτός ο Εκόνγκ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νιγηριανός είχε τραυματιστεί στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ωστόσο στη συνέχεια της διοργάνωσης έπαιξε κανονικά και μάλιστα ήταν κομβικός για να φτάσει η χώρα του μέχρι και τον τελικό. Βραβεύτηκε, μάλιστα, με το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0