Football Talk

Ο ορισμός της «Βασίλισσας»: Θα υπάρχει καλύτερη τετράδα στο… παγκόσμιο ποδόσφαιρο;

Ο ορισμός της «Βασίλισσας»: Θα υπάρχει καλύτερη τετράδα στο… παγκόσμιο ποδόσφαιρο;

Τζουντ Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους Τζούνιορ και Κιλιάν Εμπαπέ. Υπάρχει καλύτερη επιθετική τετράδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Μάλλον όχι… Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης!

Και κάπως έτσι, τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο φαίνεται να αλλάζουν. Διότι σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, που αισίως έκαναν την εμφάνισή τους, ο Κιλιάν Εμπαπέ φημολογείται πως έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράφτηκαν αρκετά για τη Μάντσεστερ Σίτι, δίχως ιδιαίτερη ρεαλιστική υπόσταση και όλα δείχνουν πως ο Γάλλος επιθετικός θα βρίσκεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», μέχρι και το καλοκαίρι του 2029.

Η παρουσίασή του θα λάβει χώρα στο ανακαινισμένο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης και η πιο… τρομακτική επιθετική τετράδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ θα παίζει πίσω από τον Κιλιάν Εμπαπέ. Δεξιά θα υπάρχει ο Ροντρίγκο και αριστερά ο Βινίσιους Τζούνιο. Σέντερ φορ; Μα φυσικά ο Γάλλος, με άπαντες να αναρωτιούνται ποια αμυντική τετράδα, θα μπορεί να αντιμετωπίσει την ταχύτητα του Κιλιάν Εμπαπέ και του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Η συζήτηση μάλιστα, πηγαίνει και ένα βήμα παρακάτω. Πόσες άραγε καλύτερες τετράδες στην επίθεση, έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια, σε επίπεδο Premier League; Και αναφερόμαστε στην Αγγλία, διότι δίχως δεύτερη σκέψη, συνιστά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Κάποιοι θα μιλήσουν για την τριάδα των Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο, άλλοι για τον Ντε Μπρόινε, με τον Μαχρέζ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ, η Άρσεναλ δεν μπαίνει στην συζήτηση εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας των ποδοσφαιριστών της.

Συνεπώς, αν και φέτος γίνεται ο «κακός χαμός» στην Premier League, υπάρχει άραγε καλύτερη επίθεση από το «Μπέλιγχαμ, Βινίσιους, Ροντρίγκο και Εμπαπέ», την τελευταία δεκαετία στην Premier League. Δυσκολεύεστε πιθανώς να βρείτε. Το ίδιο και εμείς…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnspports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0