Football Talk

Μπέρνλι – Λούτον 1-1: Ο Μόρις «έσωσε» τον βαθμό στα… χασομέρια του παιχνιδιού (video)

Μπέρνλι – Λούτον 1-1: Ο Μόρις «έσωσε» τον βαθμό στα… χασομέρια του παιχνιδιού (video)

Η ομάδα του Κομπανί μπορεί να είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως η Λούτον βρήκε την λύση, χάρη στην κεφαλιά του Μόρις στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και την Μπέρνλι να συμβιβάζεται με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1, 12/01).

Το παιχνίδι ήταν τέτοιο που έδειχνε ξεκάθαρα ότι «μάχονταν» δυο ομάδες που γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τη φετινή σεζόν και αναζητούν τ' αποτελέσματα που θα τους βοηθήσουν στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου να πετύχουν το στόχο της επιβίωσης.

Η Λούτον με τον Μπάρκλεϊ να προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση από τα χαφ, είχε δικό της το μομέντουμ, μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ.

Στο 36ο λεπτό ο Οντομπέρτ έκανε το γύρισμα, ο Ζεκί Αμντούνι κατάφερε να σουτάρει, η μπάλα κόντραρε και στον Γκούντμουντσον και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Εικόνα

Το σκορ αυτό προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη μάχη στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι είχε ανοίξει πολύ, ωστόσο, οι «clarets» ήξεραν ότι δεν έπρεπε να ρισκάρουν να χάσουν το σημαντικότατο αβαντάζ που είχαν εξασφαλίσει.

Τελικά οι γηπεδούχοι έχυσαν την καρδάρα με το γάλα και οι νεοφώτιστοι του Έντουαρντς κατάφεραν να φύγουν από το Turf Moor με τον βαθμό της ισοπαλίας!

Στο 90' + 2' διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 με κεφαλιά του Κάρλτον Μόρις, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ του Αντεμπάγιο στον Τράφορντ, τον VAR να ελέγχει τη φάση αρκετά, αλλά ν' αποφασίζει πως το γκολ ήταν έγκυρο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0