Football Talk

Νικολαΐδης: «Θα φοβόμουν να αφήσω το παιδί μου να πάει μόνο του στο γήπεδο» (video)

Νικολαΐδης: «Θα φοβόμουν να αφήσω το παιδί μου να πάει μόνο του στο γήπεδο» (video)

Με ένα βίντεο στο Instagram, ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως θα φοβόταν να αφήσει το παιδί του να πάει μόνο του στο γήπεδο, αν και δύσκολα θα μπορούσε να του το αρνηθεί.

Σε ένα ζήτημα που απασχολεί κάθε φίλαθλο το τελευταίο διάστημα, αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Με ένα βίντεο στο Instagram, ομολόγησε πως θα αισθανόταν φόβο στην ιδέα να αφήσει το παιδί του να πάει μόνο του στο γήπεδο, αν και όπως παραδέχθηκε, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να του το αρνηθεί.

Ακόμα, τόνισε πως το κράτος έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης, για το γεγονός ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη ασφάλεια, ώστε τα παιδιά να επισκέπτονται μόνα τους τα γήπεδα των αγαπημένων τους ομάδων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης:

«Μπορεί να το άφηνα. Δεν θα ήθελα, αλλά δύσκολα λες όχι. Στα ευρωπαϊκά γήπεδα πιο εύκολα θα το έκανα, στην Ελλάδα όχι.

Φοβάμαι, όπως όλοι νομίζω. Υπάρχει άγχος και φόβος για το τι θα συμβεί. Δεν χρειάζεται να μπλέξει το ίδιο το παιδί, αλλά είναι επικίνδυνα τα πράγματα στα ελληνικά γήπεδα, πράγμα το οποίο είναι λυπηρό.

Δεν έχει ασχοληθεί κανείς και άμα το δούμε συνολικά, έχεις ένα κράτος το οποίο δεν ασχολείται με τη ασφάλεια των παιδιών μας. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, πρέπει κανονικά να πηγαίνουν μόνα τους τα παιδιά στα 16 τους στα γήπεδα, λογικό είναι.

Εκτός από όλα τα άλλα θέματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Δεν αισθανόμαστε πολύ άνετα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, ακόμα και στο μπάσκετ. Δεν μας αφήνει η Ελλάδα πολλά χρόνια τώρα να πηγαίνει μια παρέα 15-16-17 χρονών στα γήπεδα, να επιστρέφει και να είναι ασφαλής».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0