Football Talk

Φόβοι για νέα τιμωρία του Τονάλι της Νιούκαστλ: «Πόνταρες την ομάδα σου μετά τη μεταγραφή;»

Φόβοι για νέα τιμωρία του Τονάλι της Νιούκαστλ: «Πόνταρες την ομάδα σου μετά τη μεταγραφή;»

Δεν θα τον δούμε για τους επόμενους 10 μήνες. Χάνει το υπόλοιπο της Premier League, χάνει και το EURO 2024. Μπορεί να συμβεί κάτι χειρότερο για τον Σάντρο Τονάλι; Και όμως, μπορεί…

Μπορεί ο Σάντρο Τονάλι να έχει τιμωρηθεί και να έχει αποκλειστεί από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, χάνοντας τόσο το υπόλοιπο της Premier League, όσο και το επικείμενο EURO, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι έρευνες προς το πρόσωπό του έχουν σταματήσει.

Για ποιον λόγο το λέμε αυτό; Διότι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η FA ερευνά τις στοιχηματικές δραστηριότητες του Ιταλού διεθνή, αφότου μετακινήθηκε στην Αγγλία και την Premier League.

Γνωρίζαμε άλλωστε, αποδείχθηκε και το παραδέχθηκε και ο ίδιος πως «πόνταρε» σε αναμετρήσεις της Μίλαν. Έχει συμβεί όμως το ίδιο και με τις «καρακάξες», με τον κίνδυνο για περαιτέρω τιμωρία, αν αυτό επιβεβαιωθεί, να είναι τεράστιος.

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με αρκετούς να το ερμηνεύουν ως ένα σημάδι για το ότι δεν έχει κάποιον λόγο να ανησυχεί.

Άλλοι πάλι, θυμούνται τι… έκανε κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, στο ματς με την Άστον Βίλα, και δικαίως αγχώνονται. Οψόμεθα…

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0