Football Talk

Το ιστορικό γκολ της Ζααρμπρίκεν, η «έκρηξη» και η απάντηση στο «γιατί να υπάρχουν Κύπελλα…»! (video)

Το ιστορικό γκολ της Ζααρμπρίκεν, η «έκρηξη» και η απάντηση στο «γιατί να υπάρχουν Κύπελλα…»! (video)

Σκοράρει η Ζααρμπρίκερ. Κερδίζει την Μπάγερν Μονάχου στο 96’. Παίρνει την πρόκριση. Τη μαθαίνει ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Απίθανες σκηνές στις εξέδρες. Μήπως για αυτό, πρέπει να υπάρχουν τα Κύπελλα;

Βρισκόμαστε στο 96ο λεπτό. Η Ζααρμπρίκεν επιτίθεται απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Έχει σκοράρει, έχει ισοφαριστεί, δεν έχει σταματήσει να παλεύει, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο, δεν δείχνει να συμβιβάζεται με τον ρόλο της.

Ζητά κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση του Κυπέλλου Γερμανίας. Ζητά μία πρόκριση που ουδείς περιμένει. Αντιμετωπίζει άλλωστε το απόλυτο «θηρίο» του γερμανικού ποδοσφαίρου. Την πρωταθλήτρια Γερμανίας, μία από τις πιο κυνικές ομάδες στον πλανήτη, που «σοκάρει» και δεν έχει συνηθίσει να της συμβαίνει το… απρόβλεπτο.

Και όμως, έχει έρθει ώρα για να «γραφτεί» ιστορία. Η Ζααρμπρίκεν σκοράρει, κάνει το 2-1 με τον Γκάους στο 96ο λεπτό και ένα ολόκληρο γήπεδο βρίσκεται στο πόδι. Έξαλλοι πανηγυρισμοί, φοβερές στιγμές και ένα χαρακτηριστικό τεκμήριο, αναφορικά με τον λόγο που πρέπει να υπάρχουν τα Κύπελλα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0