Football Talk

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σε απόδοση... φωτιά, γιατί «ψάχνουν» κάτι που δεν έχουν ξανακάνει στα Play Offs! (video)

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σε απόδοση... φωτιά, γιατί «ψάχνουν» κάτι που δεν έχουν ξανακάνει στα Play Offs! (video)

Δεν υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Μόνο ένας δρόμος, τους οδηγεί στον τίτλο. Μόνο ένας δρόμος, που έως τώρα στα Play Offs, δεν τον έχουν... διαβεί ποτέ! Και κάπως έτσι, δικαιολογούνται και οι τεράστιες στοιχηματικές αποδόσεις, για την κατάκτηση του τίτλου, από τους «διώκτες» της ΑΕΚ!

Η ανατροπή του ΠΑΟΚ στην... ανατροπή της ΑΕΚ, έχει αναγκάσει το ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας, να υπολογίζει με κομπιουτεράκια, τις πιθανότητες. Όλες οι πράξεις, όμως, οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα: «Μόνο το 3/3 εξασφαλίζει τίτλο στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ, και για τον δεύτερο, μόνο στην περίπτωση που η ΑΕΚ δεν κερδίσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης!»

Τα σενάρια, λοιπόν, είναι μόνο δύο και εξαιρετικά απλά. Πόσο εύκολο, όμως, είναι να πραγματοποιηθούν; Βάσει παράδοσης, τουλάχιστον, δεν έχουν «παίξει» ποτέ!



Τα Play Offs «μπήκαν» στη ζωή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη σεζόν 2007/08 κι έπειτα. Αρχικά, δίχως τον πρωταθλητή εντός αυτών. Από το 2019/20, όμως, ακόμα και ο πρώτος της κανονικής διάρκειας της Super League, δίνει το «παρών».

Τα ματς μεταξύ των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου πολλαπλασιάστηκαν, αλλά και πάλι, αυτό που αναζητούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, δηλαδή ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποτελεσμάτων και στις συγκεκριμένες έδρες, δεν έχει «ξαναπαίξει», σε μία σεζόν!

Ο πρώτος, θέλει δύο νίκες στην Τούμπα, απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά και μία στην έδρα του Άρη.

Ο δεύτερος, θέλει μία νίκη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, απέναντι στην ΑΕΚ, και από μία στις έδρες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Κάτι που δεν έχει καταφέρει ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος, στα Play Offs μίας σεζόν, ενώ στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, ίσως δεν είναι αρκετό, ακόμα κι αν γίνει, αλλά κερδίσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Η σπανιότητα, λοιπόν, του 3/3 που αναζητούν, ίσως δικαιολογεί και τις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την «Ένωση» να είναι το ακλόνητο φαβορί στο Pamestoixima.gr

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, που βρίσκεται στο +4 από τον ΠΑΟΚ και στο +5 από τον Ολυμπιακό, έχοντας παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο και από τους δύο, προσφέρεται σε απόδοση 1.18 (!), ενώ οι «διώκτες» της στο 8.00!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0