Football Talk

Ίντερ: 5/5 στη Serie A για τέταρτη φόρα στην ιστορία των «νερατζούρι», ευχή ή κατάρα; (video)

Ίντερ: 5/5 στη Serie A για τέταρτη φόρα στην ιστορία των «νερατζούρι», ευχή ή κατάρα; (video)

Οι «νερατζούρι» έχουν επικρατήσει και στα πέντε πρώτα τους παιχνίδια στην Serie A, πραγματοποιώντας ένα σερί το οποίο είχαν πετύχει μόλις τρεις φορές στην ιστορία τους. Ωστόσο, καμία από αυτές τις χρονιές δεν έχουν πάρει το scudetto, είναι η ώρα να σπάσει αυτή η παράδοση;  

Η Ίντερ διανύει ήδη μία πολύ καλή σεζόν με τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού να δείχνουν πως έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Οι «νερατζούρι» μετρούν μόνο νίκες έως τώρα στην Serie A, έχοντας εάν σερί 5/5. Οι φίλαθλοι της ομάδας του Μιλάνου έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι για το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο πρωτάθλημα έως τώρα.

Άλλωστε, βάσει της ιστορία του συλλόγου, ένα τέτοιο επίτευγμα είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένο.

Είναι μόλις η τέταρτη φορά στην ιστορία των Ιταλών που κερδίζουν και στις πέντε πρώτες τους αναμετρήσεις στο Καμπιονάτο, ωστόσο στην υπόθεση υπάρχει ένα παράδοξο.

Σε καμία από τις τέσσερις αυτές σεζόν, δεν έχουν αναδειχθεί οι «νερατζούρι» πρωταθλητές!

Η πιο πρόσφατη ήταν το 2019/20 με τον Αντόνιο Κόντε ως προπονητή. Ο σύλλογος είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση σε απόσταση αναπνοής από τη Γιουβέντους που είχε πάρει το scudetto. Λίγο παλιότερα, τη σεζόν 2015/16, τα πράγματα είχαν εξελιχθεί πολύ χειρότερα για την Ίντερ. Είχε τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην άκρη του πάγκου της, παρά το ότι είχαν ξεκινήσει με εμφατικό τρόπο.

Τέλος, το 1966-1967, η ομάδα του Μιλάνου είχε χάσει ξανά την πρωτιά από τη «Γηραιά Κυρία», με τον Ερέρο και τους παίκτες του να μην μπορούν να υπερασπιστούν τον τίτλο που είχαν κατακτήσει την προηγούμενη χρονιά.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι και η αρμάδα του έχουν όλες τις προυποθέσεις για να ανατρέψουν αυτά τα στατιστικά. Μετά από δύο χρόνια, ήρθε η ώρα για την Ίντερ να επιστρέψει στα πρωταθλήματα έχοντας ένα ρόστερ που είναι κάτι περισσότερο από ικανό να το πετύχει αυτό.

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

     

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0