Football Talk

Η μεταμόρφωση της Άστον Βίλα με τον Έμερι: Έξι πάσες και… γκολ, σε 21 δευτερόλεπτα! (video)

Η μεταμόρφωση της Άστον Βίλα με τον Έμερι: Έξι πάσες και… γκολ, σε 21 δευτερόλεπτα! (video)

Η εξέλιξη του τρόπου παιχνιδιού της Άστον Βίλα είναι τεράστια. Και φέρει την υπογραφή του Ουνάι Έμερι. Η ποδοσφαιρική του ευφυΐα είναι τεράστια και ο τρόπος που την μετουσίωσε στην πράξη στο «Βίλα Παρκ» γίνεται αντιληπτός σε… 21 δευτερόλεπτα!

Αν αναρωτιέται κανείς τι έχει προσφέρει και ποια είναι η δουλειά του Ουνάι Έμερι στην Άστον Βίλα, τότε θα πρέπει να δει πόσο μεγάλη είναι η «μεταμόρφωση» των «βίλανς» στο διάστημα των ημερών του στην Premier League.

Πήρε μία ομάδα που βρισκόταν λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά δεν παρήγαγε το ποδόσφαιρο που θα ήθελε υπό τις οδηγίες του Ντιν Σμιθ, και κατόρθωσε μέσα σε τέσσερις μήνες, να της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και να την ανεβάσει στην καλύτερή της θέση τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο αγγλικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα, η εξέλιξη του παιχνιδιού της Άστον Βίλα είναι τεράστια. Ποιος θα φανταζόταν άλλωστε πριν την αλλαγή του ημερολογιακού έτους πως σε εντός έδρας ματς, η γηπεδούχος θα ξεκινούσε την ανάπτυξή της από μεταβίβαση του Εμιλιάνο Μαρτίνεζ για να καταλήξει να σκοράρει…

Το βίντεο του γκολ της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας «μιλά» από μόνο του. Έξι σωστές πάσες, μία εξαιρετική κάθετη για τον δεξιό μπακ, γύρισμα στην περιοχή με τρεις παίκτες της Βίλα να πατούν σε αυτή και… γκολ με αυτογκόλ σε 21 δευτερόλεπτα! Και είμαστε ακόμη στην αρχή της εποχής του Ουνάι Έμερι στο «Βίλα Παρκ».

Δημήτρης Μανάκος

Πηγή:
www.england365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0