Football Talk

«Η UEFA απειλεί τη Γιουβέντους με ευρωπαϊκό αποκλεισμό, λόγω της European Super League»

«Η UEFA απειλεί τη Γιουβέντους με ευρωπαϊκό αποκλεισμό, λόγω της European Super League»
Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για... τελεσίγραφο της UEFA προς τη Γιουβέντους, συνδέοντας την υπόθεση Plusvalenza και την επιμονή της στο εγχείρημα της European Super League.
Μόλις δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της εντός των τεσσάρων γραμμών, κάτι συμβαίνει έξω από αυτές, για να δημιουργεί αναταραχή στο «στρατόπεδο» της Γιουβέντους. Κάπως έτσι, ένα δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport βάζει νέες «φωτιές» στον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως η UEFA προειδοποίησε τη Γιουβέντους, ότι σκοπεύει να την αποκλείσει από τις διοργανώσεις της, αν παραμείνει «πιστή» στο εγχείρημα της European Super League. Άλλωστε, με την υπόθεση Plusvalenza να εκκρεμεί, δηλαδή αυτή των οικονομικών παρατυπιών, έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει πως την «κρατάει» από τον... λαιμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το εν λόγω ΜΜΕ, ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μοιάζει διατεθειμένος να διαχειριστεί την υπόθεση και ουσιαστικά να απαλλάξει τη Γιουβέντους από τις κατηγορίες, αν αποσυρθεί από τη European Super League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0