Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε περισσότερο στρες από την ΑΕΚ»

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε περισσότερο στρες από την ΑΕΚ»
Διαβάστε τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγες στιγμές μετά το τελευταίο σφύριγμα της «λευκής ισοπαλίας» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.
Σχετικά Άρθρα
Το μεγάλο παιχνίδι της 7ης Αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ήρθε ισόπαλο παρά τις ευκαιρίες που υπήρχαν, κυρίως για την «Ένωση», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δείχνει μέσα από τις δηλώσεις του ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά όχι και με την εικόνα.

Για το ματς και την ένταση: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, πολύ σημαντίκο. Είχαμε παραπάνω στρες από την ΑΕΚ, δεν παίρναμε τις αποφάσεις, όπως συνήθως κάνουμε. Ήταν από τα παιχνίδια που δεν θέλεις να παίξεις. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Κατανοώ τους ποδοσφαιριστές μου,υπήρχε κούραση, τραυματισμοί».

Για τη συνέχεια και το αβαντάζ που δίνει η ισοπαλία στο «τριφύλλι» δήλωσε ότι: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Παίζουμε με καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης. Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχουμε για να ξεκουραστούμε μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και ίσως μας βοηθήσει αυτό στο φινάλε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0