Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Η διεκδίκηση του πρωταθλήματος θέλει νίκες σε όλα τα ματς»

Γιοβάνοβιτς: «Η διεκδίκηση του πρωταθλήματος θέλει νίκες σε όλα τα ματς»
Όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (23/04, 2-1).
Σχετικά Άρθρα
Ικανοποιημένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ (23/04, 2-1) όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA. Παράλληλα, όμως, έσπευσε να τονίσει πως για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, χρειάζονται νίκες σε όλα τα ματς και μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά:

«Εδώ που ήμαστε, σίγουρα για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Το σημερινό είχε τεράστια σημασία στην προσπάθεια που κάνουμε με μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα.

Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και καταφέραμε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Υπήρχαν φάσεις για τον ΠΑΟΚ. Τα συναισθήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλάζουν.

Από τη στιγμή που είχαμε καλό παιχνίδι, βάλαμε γκολ, υπήρχε τα τελευταία 10-15 λεπτά από την πλευρά του ΠΑΟΚ πολύ πίεση, εμείς είχαμε στρες.

Πολλές φορές αυτό γίνεται δικαιολογημένα, μπορώ να το αισθανθώ προς τους παίκτες. Είχαμε κάποια ανασφάλεια. Το παιχνίδι πήγε σε αυτήν την κατεύθυνση και θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε.

Αλλά μπορώ να καταλάβω τους παίκτες από τη στιγμή που ισοφαριστήκαμε. Δεν πειράζει. Ήμασταν σοβαροί, πιεστικοί, ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0