Football Talk

Γερμανία – Βέλγιο 2-3: Φιλική τριάρα με «όργια» του κεφάτου Ντε Μπρόινε

Γερμανία – Βέλγιο 2-3: Φιλική τριάρα με «όργια» του κεφάτου Ντε Μπρόινε

Γερμανία και Βέλγιο αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο φιλικού αγώνα, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν το διπλό με 2-3, χάρις την ηγετική εμφάνιση του αρχηγού τους, Κέβιν Ντε Μπρόινε που ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος (1 γκολ, 2 ασίστ).

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας μεγάλης ποδοσφαιρικής ποιότητα διεξήχθη στο γήπεδο της Κολωνίας, με τη Γερμανία να γνωρίζει την ήττα με 2-3 από το Βέλγιο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι στο… γκάζι και σκόραραν δις εντός τριών λεπτών. Αρχικά, ο Γιανίκ Καράσκο νίκησε τον Τερ Στέγκεν με δυνατό σουτ στο 6’, για να έρθει τρία λεπτά μετά, ο Ρομέλου Λουκάκου, έπειτα από εκπληκτική συνεργασία και ασίστ Ντε Μπρόινε για να διπλασιάσει τα γκολ του Βελγίου.  

Από σκόρερ, ο Λουκάκου παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίος, καθώς υπέπεσε σε παράβαση για χέρι εντός περιοχής, που δόθηκε πέναλτι και εκτελέστηκε εύστοχα από τον Φίλκρουγκ στο 44’.

Στο 78’ οι Βέλγοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Τροσάρ τροφοδότησε τον Ντε Μπρόινε μέσα στην περιοχή και ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι «έγραψε» το 1-3.

Για τους Γερμανούς, απάντησε ο Γκνάμπρι στο 87’ μετά την επέλαση του Σάντε από την αριστερή πτέρυγα και το όμορφο σπάσιμο της μπάλας στον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, που διαμόρφωσε και το τελικό 2-3.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0