Football Talk

Bundesliga: O Αντεγέμι πιο γρήγορος κι από τον... άνεμο! (video)

Bundesliga: O Αντεγέμι πιο γρήγορος κι από τον... άνεμο! (video)

Νέο ρεκόρ ταχύτητας στην Bundesliga κατέγραψε ο Καρίμ Αντεγέμι, στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Φράιμπουργκ, τρέχοντας πιο γρήγορα και από τη… σκιά του!

Τα ρεκόρ είναι για να «σπάνε» και αυτό αποδείχθηκε για άλλη μία φορά στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Φράιμπουργκ (4/2)! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αλλαγή αφορά στην κορυφή της κατηγορίας για την υψηλότερη ταχύτητα που έχει «πιάσει» ποτέ ποδοσφαιριστής στην Bundesliga, η οποία έχει, πλέον, νέο κάτοχο!

Συγκεκριμένα, ο Καρίμ Αντεγέμι «άγγιξε» με το σπριντ του τα 36,7 χιλιόμετρα ανά ώρα! Κάπως έτσι, άφησε στη δεύτερη θέση τον Τζέρι Σεντ Γιούστε που είχε φτάσει τα 36,6 χλμ. με τη φανέλα της Μάιντζ τη σεζόν 2021/22 και απολαμβάνει πια τη μοναξιά της κορυφής στην εν λόγω λίστα!

Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Μουσά Ντιαμπί, που επίσης τη φετινή σεζόν, έτρεξε με ταχύτητα 36,5 χλμ. ανά ώρα σε αγώνα της Μπάγερν Λεβερκούζεν. Την ίδια ακριβώς ταχύτητα είχαν «πιάσει» και οι Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν Μονάχου) και Ασράφ Χακίμι (Μπορούσια Ντόρτμουντ) τη σεζόν 2019/20, συμπληρώνοντας την πρώτη πεντάδα των πιο γρήγορων παικτών στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην όγδοη θέση της σχετικής κατηγορίας βρίσκεται και ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Στη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα της Βεστφαλίας, ο Νορβηγός επιθετικός είχε φτάσει στα 36,3 χλμ. κατά την σεζόν 2021/22.

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0