Football Talk

Ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομέο, γίνεται κάτοικος... Νησιού!

Ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομέο, γίνεται κάτοικος... Νησιού!
Έναν Μπέκαμ θα έχει και πάλι το Νησί μιας και ο γιος του Ντέιβιντ, Ρόμεο, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μπρέντφορντ Β', ως δανεικός από την Ίντερ Μαϊάμι του πατέρα του στο MLS.
Το εμβληματικό επίθετο Μπέκαμ θα ακουστεί και πάλι στην Αγγλία για εν ενεργεία αθλητή μιας και ο 20χρονος γιος του Ντέιβιντ, Ρομέο, θα ενταχθεί στη Β΄ ομάδα της Μπρέντφορντ για το υπόλοιπο της σεζόν από την Ίντερ Μαϊάμι του πατέρα του στο MLS.

Ο Ρομέο, αφότου απείχε από το χώρο του ποδοσφαίρου για πέντε χρόνια ψάχνοντας άλλα... ταλέντα, επέστρεψε το 2020 υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του πατέρα του, την Ίντερ Μαϊάμι.

Με το Φορτ Λόντερντεϊ εντυπωσιάσε παίζοντας στη δεξιά πλευρά, σε μια θέση που και ο πατέρας του μεγαλούργησε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Εθνική Αγγλίας και πλέον είπε να δοκιμάσει την τύχη του και στο Νησί μετά την αποδέσμευσή του από την Ακαδημία της Άρσεναλ το 2014. Αυτό είχε και ως συνέπεια να αφήσει για λίγο το ποδόσφαιρο και ο Ντέιβιντ είχε δηλώσει ότι «Τις προάλλες ο Ρομέο γύρισε και μου είπε ότι δεν θέλει να παίζει πια ποδόσφαιρο. Ένα μέρος του εαυτού μου ήταν συντετριμμένο, αλλά ένα μέρος του εαυτού μου ήταν επίσης ανακουφισμένο. Έχει άλλα πάθη και αυτό μου αρέσει».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0