Football Talk

Καλά πήγε αυτό: Έβαλαν ως «αντικαταστάτη» του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ τον... Μπετίνιο!

Καλά πήγε αυτό: Έβαλαν ως «αντικαταστάτη» του Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ τον... Μπετίνιο!
Σε μία τρομερή γκάφα υπέπεσαν οι άνθρωποι της Premier League καθώς στη λίστα με το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλαν ως αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο έναν άλλο Πορτογάλο άσο ονόματι... Μπετίνιο!
Γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες! Τι και αν είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο; Η Premier League υπέπεσε σε μία τεράσια γκάφα σχετικά με τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

betinho-2.jpg

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το σάιτ έβαλαν στη θέση του «θρυλικού» άσου έναν άλλον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή ονόματι... Μπετίνιο! Το άτομο αυτό είναι υπαρκτό και αγωνίζεται στην ομάδα της Εσπίνιο στη χώρα της Ιβηρικής!

Μάλιστα, ο 29χρονος επιθετικός είδε τον εαυτό του στην ιστοσελίδα της Premier League και το έριξε στην... πλάκα μέσω δημοσίευσης που έκανε στο Instagram!

«Ευχαριστώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα λέμε σύντομα. Μπρούνο Φερνάντες, Ντιόγκο Νταλότ, θα είναι τιμή μου να μοιραστώ τα αποδυτήρια μαζί σας», ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση ο Μπετίνιο.

betinho-4_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0