Football Talk

Γκατσίνοβιτς στο Kicker: «Ελπίζω σε ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Γκατσίνοβιτς στο Kicker: «Ελπίζω σε ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Συνέντευξη στη γερμανική ιστοσελίδα Kicker παραχώρησε ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στη γερμανική ιστοσελίδα Kicker και αναφέρθηκε σε αρκετά διαφορετικά ζητήματα. Ο μέσος της ΑΕΚ συζήτησε για θέματα που αφορούν τόσο την τωρινή του ομάδα, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Για τον πανηγυρισμό του στο δεύτερο γκολ με τον ΠΑΟΚ είπε: «Η ιδέα να πανηγυρίσω έτσι προήλθε από τον τρίχρονο γιο μου. Ήθελα να πανηγυρίσω το σημαντικό γκολ μαζί του. Η γυναίκα μου, ο αδερφός μου και άλλα μέλη της οικογένειας κάθονταν ακριβώς πίσω του και ήταν πολύ χαρούμενοι

Για το κλίμα ευφορίας που υπάρχει στην ΑΕΚ ανέφερε: «Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με πριν γιατί δεν ήμουν εκεί. Αλλά όλοι γύρω από το κλαμπ λένε ότι είναι μοναδικό. Κατανοητό αν σκεφτεί κανείς ότι οι οπαδοί έπρεπε να περιμένουν χρόνια. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, το κλίμα είναι πάντα υπέροχο, οι φίλαθλοι μαζεύονται μπροστά στον ατσαλένιο αετό ώρες πριν το παιχνίδι. Η ώθηση από το νέο γήπεδο είναι τεράστια, αυτό ήταν προβλέψιμο και επίσης ένας σημαντικός λόγος για να μετακομίσω εδώ. Οι οπαδοί είναι ζεστοί και συνεχίζουν μας υποστηρίζουν.»

Για την πιθανότητα κατάκτησης ενός τίτλου δήλωσε: «Οι μεγάλοι στόχοι της ΑΕΚ ήταν καθοριστικοί για μένα. Υπέγραψα για τέσσερα χρόνια, αλλά ελπίζω να δουλέψει αμέσως. Δεν θα είναι εύκολο γιατί και ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά θα παλεύουμε μέχρι το τέλος και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Λόγω των πλέι-οφ, η σεζόν έχει δρόμο ακόμα.»

Για τον Παναθηναϊκό είπε: «Είμαι ακόμα σε επαφή με μερικούς ανθρώπους εκεί και έχουμε γίνει φίλοι με αρκετούς παίκτες. Όμως η ΑΕΚ μου έδειξε ότι με ήθελε πολύ. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια για μένα, παρουσίασαν ένα ξεκάθαρο σχέδιο και έτσι ήταν εύκολο για μένα να κάνω το σωστό βήμα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0