Football Talk

Μπράιτον: Γέμισε χαμόγελα μικρών παιδιών από την Ουκρανία το προπονητικό κέντρο!

Μπράιτον: Γέμισε χαμόγελα μικρών παιδιών από την Ουκρανία το προπονητικό κέντρο!
Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι κάλεσε παιδιά από την Ουκρανία στο προπονητικό κέντρο της Μπράιτον σε μία πολύ όμορφη κίνηση.
Μπορεί ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να άφησε την δύσκολη κατάσταση στην Ουκρανία για χάρη του Νησιού και της Μπραίτον, ωστόσο προσπαθεί να διατηρήσει την σχέση του με τη χώρα και να απαλύνει, με τον τρόπο που μπορεί, τον πόνο που βιώνουν.

Οι «γλάροι» λίγο πριν υποδεχτούν τον αναμορφωτή τους, Γκρέιαμ Πότερ στο Amex Stadium το Σάββατο (29/10), ως αντίπαλο αυτή τη φορά με την Τσέλσι, είδαν το προπονητικό τους κέντρο να γεμίζει με παιδικές φωνές και χαμόγελα. Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, δεν λησμονεί την Ουκρανία και τα όσα πέρασε εκεί με τη Σαχτάρ του Ντόνετσκ, δείχνοντάς το μάλιστα έμπρακτα.
Ο Ιταλός λοιπόν καλωσόρισε μια ομάδα 15 μικρών παιδιών από τη πληγείσα χώρα στο Σάσεξ, δηλώνοντας πως: «Ήταν υπέροχο που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτή την καταπληκτική ομάδα παιδιών. Είμαι τόσο χαρούμενος που είναι ευτυχισμένοι και ασφαλείς εδώ στο Σάσεξ». Μια ομάδα παικτών της πρώτης ομάδας μάλιστα, συμπεριλαμβανομένων των Γκρος, Μαρτς, Λαλάνα και Σάντσεθ μεταξύ άλλων, συνάντησε επίσης τους νεαρούς Ουκρανούς μετά την προπόνηση, κάνοντας τους για μια στιγμή έστω, ευτυχέστερους.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0