Football Talk

ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς σταμάτησε να ψάχνει ομάδα και μένει Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Ο Κούρτιτς σταμάτησε να ψάχνει ομάδα και μένει Θεσσαλονίκη
Ο Γιάσμιν Κούρτιτς σταμάτησε την αναζήτηση ομάδας και παραμένει στον ΠΑΟΚ παίρνοντας μια δεύτερη ευκαιρία ενόψει της νέας σεζόν.
Σχετικά Άρθρα

Αλλαγή δεδομέων για τον Γιάσμιν Κούρτιτς. Από εκεί που έβλεπε την πόρτα της εξόδου, ο Σλοβένος μέσος παραμένει στην Τούμπα και παίρνει δεύτερη ευκαιρία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου εξαντλώντας το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Τα δεδομένα για τον πρών άσο της Πάρμα ήταν γνωστά. Ο ίδιος είχε ζητήσει νέο συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ, ένα αίτημα που δεν είχε γίνει δεκτό με αποτέλεσμα να πάει το ελεύθερο ώστε να βρει την καλύτερη δυνατή πρόταση και να αποχωρήσει από την Τούμπα χωρίς μάλιστα ο Δικέφαλος του Βορρά να προβάλει απαιτήσεις αφού το 1.2 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του που θα γλίτωναν οι Θεσσαλονικείς θα ήταν ήδη μια ανάσα για το μπάτζετ τους. απαίτηση

Ο ίδιος ψάχτηκε όλο το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στην Ιταλία όπου έγραψε μια σπουδαία καριέρα αλλά όπως φαίνεται οι προτάσεις που βρήκε(;) δεν κάλυπταν τα δικά του «θέλω». Από την στιγμή που η πρόταση που έψαχνε δεν βρέθηκε υπήρξε αλλαγή δεδομένων.

Όπως φαίνεται ο 33χρονος άσος δείχνει να έχει αποφασίσει να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη, έχει πλήρως αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ ενώ έχει σταματήσει την αναζήτηση ομάδας. Πλέον, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει σε έναν ποδοσφαιριστή που δεδομένα μπορεί να κάνει την διαφορά (κάτι που φάνηκε και στην περσινή σεζόν) σε μια στιγμή που ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του για μια χρονιά αλλαγών στην ομάδα.

Το αν θα είναι και στα αρχικά πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού θα φανεί στη συνέχεια, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεδομένα θα υπάρχει μια επιπλέον λύση στα χέρια της τεχνικής ηγεσίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0