Football Talk

Ο αποχαιρετισμός του Μπεκ στον Παναθηναϊκό: «Δεν πήγε όπως ήλπιζα»

Ο αποχαιρετισμός του Μπεκ στον Παναθηναϊκό: «Δεν πήγε όπως ήλπιζα»

Ο Ούφε Μπεκ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μέσω post στο Instagram!

Σχετικά Άρθρα

Ναι, είναι η απάντηση σε όσους δημιουργείται αν ο Ούφε Μπεκ ήταν ακόμη μέλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Μετά από τρία χρόνια παρουσίας, ο Δανός μέσος, λέει αντίο στο τριφύλλι με μια σχετική ανάρτηση του στο Instagram.

Ο Μπεκ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Ανόβερο, στην ίδια μεταγραφική περίοδο με τους Μολό, Ζαχίντ, Περέα και Σένκεφελντ. Στο πρωτάθλημα μέτρησε 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και η συνεισφορά του δεν καν αντιληπτή. Από το τριφύλλι αποχωρεί ως ελεύθερος.

Να σημειωθεί πως χρηματιστηριακή αξία του 29χρονου έχει πάρει την… κατιούσα πολύ καιρό τώρα. Ο ποδοσφαιριστής εξάλλου «έκατσε» επάνω στο συμβόλαιο του και η διάθεση του για ποδόσφαιρο ήταν μηδαμινή!

Η ανάρτηση του Μπεκ:

«Ήρθε η ώρα μου να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Η περίοδος που πέρασα εδώ δεν πήγε όπως ήλπιζα, αλλά ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και τους φιλάθλους και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια.

Συνάντησα πολλούς θαυμάσιους ανθρώπους και είμαι χαρούμενος που είδα την ομάδα να κατακτά το Κύπελλο και να επιστρέφει στην Ευρώπη.

Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κάθε μέρα στην επιστροφή του και ψάχνω για το επόμενο κεφάλαιο»

Διαβάστε επίσης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0