Football Talk

ΑΕΚ: Η ώρα της τελικής απόφασης για προπονητή – Ο Αλμέιδα και οι άλλοι δυο

ΑΕΚ: Η ώρα της τελικής απόφασης για προπονητή – Ο Αλμέιδα και οι άλλοι δυο

Πιθανό το σενάριο να καταλήξει η ΑΕΚ μέσα στην εβδομάδα στον εκλεκτό για την τεχνική της ηγεσία.

Σχετικά Άρθρα

Η ώρα της κρίσης και της τελικής απόφασης του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ πλησιάζει. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να έχουμε οριστικές εξελίξεις και να γνωρίζουμε τον επόμενο τεχνικό του Δικεφάλου.

Αυτή τη στιγμή ο Ματίας Αλμέιδα δείχνει ένα… βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους υποψήφιους, όμως δεν παίζει μόνος του. Ο Ρούντι Γκαρσία, μία ούτως ή άλλως δύσκολη εξ αρχής περίπτωση, δείχνει να έχει χάσει σημαντικό έδαφος, καθώς ο Γάλλος θέλει χρόνο και ελπίζει να βρει ομάδα σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Εκτός από τον Αλμέιδα η ΑΕΚ έχει μιλήσει και με άλλους προπονητές. Μεταξύ αυτών είναι και ο Κροάτης Ιβάν Λέκο, όμως ο Αργεντίνος φαίνεται πως έχει περισσότερους υποστηρικτές στην ΠΑΕ.

Εκτός των Αλμέιδα και Λέκο, υπάρχει και άλλος ένας προπονητής το όνομα του οποίου αποτελεί έκπληξη και δεν έχει βγει έως τώρα στο «φως».

Αυτή τη στιγμή λοιπόν Αλμέιδα, Λέκο και ο προπονητής – έκπληξη δείχνουν να παίζουν «δυνατά». Εφόσον λοιπόν, δεν προκύψει κι άλλο όνομα ξαφνικά να τους… κερδίσει στο νήμα, πάμε για την τελική ευθεία. Η απόφαση σαφώς και ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία δεν αναμένεται να καθυστερήσει και θα παρθεί μετά από κάποιες τελευταίες επαφές και συζητήσεις που έχει ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0