Football Talk

Η Άρσεναλ έχασε κάτι… παραπάνω από ένα ντέρμπι Λονδίνου στο Σέλχαρστ Παρκ! (video)

Η Άρσεναλ έχασε κάτι… παραπάνω από ένα ντέρμπι Λονδίνου στο Σέλχαρστ Παρκ! (video)

Σε ένα βράδυ φαίνεται να άλλαξαν πολλά για την Άρσεναλ, η οποία είδε την Κρίσταλ Πάλας να της σταματά το νικηφόρο σερί πέντε αναμετρήσεων εκτός έδρας με 3-0, χάνοντας όμως και δύο βασικούς ποδοσφαιριστές της. Τον Κίραν Τίρνι και τον Τόμας Πάρτεϊ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το ίδιο αγωνιστικό πρόβλημα, στο γόνατο!

Ένα βράδυ που θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα βίωσε η Άρσεναλ στο Σέλχαρστ Παρκ, με τους «κανονιέρηδες» να ηττώνται με 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας και να κάνουν ένα πισωγύρισμα με την εμφάνισή τους, αλλά επί της ουσίας, να ανησυχούν για κάτι διαφορετικό, πολύ περισσότερο από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Τι είναι αυτό; Οι τραυματισμοί των Κίραν Τίρνι και Τόμας Πάρτεϊ, με τον πρώτο να μένει εκτός αποστολής για πρόβλημα στο γόνατο και τον δεύτερο να τραυματίζεται στην αρχή της προσπάθειας των «αετών» για το 3ο γκολ!


Αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο γόνατό τους και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η αίσθηση που απορρέει από το στρατόπεδο της Άρσεναλ, δεν είναι αισιόδοξη. Ο Τίρνι φημολογείται πως δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι και το τέλος της χρονιάς, ενώ ο Γκανέζος μέσος δεν γνωρίζει προς το παρόν τι μέλλει γενέσθαι με τον τραυματισμό του και αν θα είναι διαθέσιμος στο ματς με την Μπράιτον.

Σε περίπτωση που αμφότεροι δεν υπολογίζονται, επιστρατεύονται οι δύο καλοκαιρινές μεταγραφές της Άρσεναλ. Ο Νούνο Ταβάρες και ο Σάμπι Λοκόνγκα, με τον δεύτερο να μπορεί να προσαρμοστεί ευκολότερα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας τους, εν αντιθέσει με τον πρώτο, που στα δύο τελευταία του ματς στην Premier League, έχει αντικατασταθεί στο ημίχρονο ή… νωρίτερα.

Συνεπώς, η Άρσεναλ έχασε κάτι παραπάνω στο Σέλχαρστ Παρκ από το τρίποντο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Είδε βασικούς της παίκτες να αντιμετωπίζουν ζητήματα τραυματισμών και δεν μπόρεσε να μην δει καθαρά τις ελλείψεις στο ρόστερ της, όταν κάτι τέτοιο συμβεί.

Ο Τσάκα επιστρατεύτηκε ως αριστερό μπακ, ενώ ο Μαρτινέλι έπαιξε όλη την πλευρά δεξιά στο τέλος, με τον Σέντρικ να αντικαθίσταται και τον Τομιγιάσου να λείπει!

Πλέον όμως, άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Μπράιτον. Ένα «must win game» για τους Λονδρέζους, οι οποίοι έχασαν και το αίσθημα… ασφάλειας που τους διακατείχε. Η Τότεναμ πλησιάζει, είναι 4η με ματς περισσότερο και η συνάντηση στις 12 Μαΐου φαίνεται πως θα αποδειχθεί καθοριστική, με φόντο το Champions League!

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0