Football Talk

Κένεθ Γκρίφιν: Ο υποψήφιος αγοραστής της Τσέλσι, έχει τρεις φορές μεγαλύτερη «καθαρή» περιουσία από τον Αμπράμοβιτς!

Κένεθ Γκρίφιν: Ο υποψήφιος αγοραστής της Τσέλσι, έχει τρεις φορές μεγαλύτερη «καθαρή» περιουσία από τον Αμπράμοβιτς!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει περάσει η αγορά της Τσέλσι από την… αμερικάνικη συμμαχία των Κένεθ Γκρίφιν και της οικογένειας των Ρίκετς, με τον ιδιοκτήτη της Citandel να έχει στην κατοχή του τρεις φορές μεγαλύτερη καθαρή περιουσία από αυτή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς!

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει κατατεθεί η επίσημη πρόταση για την αγορά της Τσέλσι προς το πρόσωπο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας επενδύσεων, Κένεθ Γκρίφιν και από την οικογένεια των Ρίκετς, που δεν δίστασαν μάλιστα να επιβεβαιώσουν τις προθέσεις τους.

Το ποσό που θα κατατεθεί δεν έχει γίνει προφανώς γνωστό, αλλά τα οικονομικά δεδομένα που απορρέουν από το προφίλ του Κένεθ Γκρίφιν «τρομάζουν» τους υπολοίπους στο «Νησί» και δικαιολογημένα προκαλούν ενθουσιασμό στους φίλους της Τσέλσι.

Πέρα λοιπόν από το ότι είναι ιδιοκτήτης της Citandel, διαθέτει 20,2 δισεκατομμύρια «καθαρή» περιουσία! Τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ενώ έχει στην κατοχή του και ένα σπίτι που κοστίζει 95 εκατομμύρια, κοντά στο Buckingham Palace!

Μιλάμε σαφώς για έναν δισεκατομμυριούχο, ο οποίος έχει δωρίσει 1 δισεκατομμύριο σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και αναμένεται να αλλάξει εποχή στην Τσέλσι, αν το deal ολοκληρωθεί!

Πηγή: england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0