Football Talk

Μεταξάς: «Στη φάση του πρώτου γκολ παίζαμε με δέκα παίκτες!» (video)

Μεταξάς: «Στη φάση του πρώτου γκολ παίζαμε με δέκα παίκτες!» (video)

Το παράπονό του σχετικά με την φάση του πρώτου γκολ του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ηρακλής Μεταξάς.

Σχετικά Άρθρα

Αντιμέτωπος με την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0 ήρθε ο ΠΑΣ Γιάννινα, στην εκτός έδρας αναμέτρησή του για την 15η αγωνιστική. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Ηρακλής Μεταξάς, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV εξέφρασε το παράπονό του σχετικά με το γεγονός πως όταν η ομάδα του δέχθηκε το πρώτο γκολ, δεν δόθηκε το «ΟΚ» στον Περέα προκειμένου να περάσει αλλαγή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και από το πάθος που έδειξαν τα παιδιά είμαι ευχαριστημένος. Χάσαμε τον έλεγχο. Πρέπει να παραδεχτούμε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και συγχαρητήρια. Στη φάση του γκολ με πειράζει γιατί ήμασταν με 10 παίκτες και η μπάλα είναι από την άλλη μεριά, γίνεται το φάουλ. Ο Περέα δεν μπορεί να μπει μέσα να αλλάξει την αλλαγή. Αφού έρχεται από εδώ και πάλι δεν μπορεί να μπει μέσα. Από εκεί δεν μπορεί, από εδώ δεν μπορεί να μπει το καταλαβαίνω. Ε πότε να μπει μέσα ο παίκτης; Εκεί γίνεται η σέντρα και δεχόμαστε το πρώτο γκολ. Εμείς είχαμε λίγες ευκαιρίες, μας έλειπε κάτι και χάσαμε. 

Ο Περέα έφαγε πολύ ξύλο και τρώει σε κάθε ματς πολύ ξύλο. Επειδή είναι δυνατό παιδί το αφήνουνε. Είναι ματωμένος στο πόδι, δεν πέφτει με το τίποτα. Αυτές είναι οι δυνάμεις μας. Έχουμε λίγες ευκαιρίες και αυτές πρέπει να τις βάζουμε και δεν τις βάλαμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0