Football Talk

Τσιμίκας: «Υγιής ο ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον – Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά»

Τσιμίκας: «Υγιής ο ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον – Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά»

Για τη σχέση του με τον Ρόμπερτσον και τα ματς με Πόρτο, Άρσεναλ και Σαουθάμπτον μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας.

Σχετικά Άρθρα

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ έδωσε ο Κώστας Τσιμίκας. Ο 25χρονος χαφ των «reds» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με τον Άντι Ρόμπερτσον, τα ματς με Πόρτο και Άρσεναλ αλλά και στο επερχόμενο κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο liverpoolfc.com:

Για τον ανταγωνισμό με τον Ρόμπερτσον:

«Ναι, είναι ένας υγιής ανταγωνισμός. Εγώ και ο Άντι δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση.

Δίνουμε τα πάντα για να παίξουμε στην ομάδα. Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ, πολύ υγιές. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, είμαστε πολύ κοντά και αν κάποιος θέλει κάτι θα το ζητήσει.

Πάντα προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο για την ομάδα και δουλεύουμε για αυτό. Είμαι χαρούμενος γιατί έχω αυτόν τον παίκτη δίπλα μου».

Για την αναμέτρηση με την Πόρτο:

«Πάντα προσπαθούμε να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από το αν χρειάζεται να προκριθούμε ή όχι.

Πάντα παίζουμε για ένα αποτέλεσμα. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, κερδίσαμε, πετύχαμε αυτό που θέλαμε από την αρχή και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το μομέντουμ – να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για τη νίκη επί της Άρσεναλ και το επερχόμενο ματς με τη Σαουθάμπτον:

«Ήταν πολύ σημαντικό για όλα τα παιδιά, για την ομάδα, να αρχίσουν να χτίζουν ξανά αυτό το νικητήριο πνεύμα. Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό.

Κερδίσαμε 4-0, όλοι είχαν αυτοπεποίθηση, είδαμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Το δείξαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και αυτό το Σάββατο.

Κάθε ματς στην Premier League είναι πολύ δύσκολο. Η Σαουθάμπτον είναι πολύ καλή ομάδα, αμύνεται καλά, οι παίκτες τρέχουν σαν τρελοί – μια πολύ φυσική ομάδα.

Αλλά πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, όπως πάντα, και να πετύχουμε τους στόχους μας».

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0