Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1: Την πάει με… 1000 ο Μπενζεμά! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1: Την πάει με… 1000 ο Μπενζεμά! (video)
Με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ επικράτησε δύσκολα 2-1 της Σαχτάρ, σπάζοντας πρώτη το φράγμα των 1000 γκολ στην Ευρώπη. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Σαχτάρ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε μια βραδιά που έμελλε να γίνει ιστορική για τη «Βασίλισσα»! Οι «μερένχες» με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά πανηγύρισε μια ακόμη νίκη επικρατώντας με 2-1 των Ουκρανών στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ πρόσθεσαν ένα ακόμη ρεκόρ στην «τροπαιοθήκη» τους καθώς έγιναν η πρώτη ομάδα που έφτασε τα 1000 γκολ στην διοργάνωση!

 


Η Ρεάλ άνοιξε από νωρίς το σκορ. Έπειτα από μια αντεπίθεση ο Βινίσιους από αριστερά έβγαλε στη μικρή περιοχή για τον Μπενζεμά, που σε κενή εστία κάνει το 1-0 στο 14’. Μάλιστα αυτό ήταν το υπ' αριθμόν 1.000ο γκολ της «Βασίλισσας» στη διοργάνωση, από την εκκίνησή της το 1955-1956!

 


Η Σαχτάρ αύξησε την πίεση της προκειμένου να φέρει το ματς στα ίσια και στο 39’ σε ένα γέμισμα στην περιοχή της Ρεάλ, ο Πάτρικ ανάμεσα από δύο αντιπάλους έδωσε μια εξαιρετική πάσα με το στήθος στον αμαρκάριστο Φερνάντο, ο οποίος έκανε εύκολα το 1-1.



Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά ωστόσο στο 61’ οι Μόντριτς, Βινίσιους, Καζεμίρο και Μπενζεμά κρύβουν την μπάλα με γρήγορη συνεργασία σε κλειστό χώρο, με τον Γάλλο να την εμφανίζει στα δίχτυα για το 2-1!



Παρότι οι Ουκρανοί είχαν δύο ιδιαίτερα απειλητικά σουτ μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με Στεπανένκο και Σουντακόφ, η Ρεάλ Μαδρίτης διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα, κράτησε το 2-1 ως το τέλος και με δύο κολλητές νίκες επί της Σαχτάρ πάτησε ξανά στην κορυφή του ομίλου της!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: 
Κουρτουά, Καρβαχάλ (66΄Νάτσο), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Βάσκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά (80΄Γιόβιτς)

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Τρούμπιν, Ντοντό, Μάρλον, Ματβιένκο, Ισμαΐλι, Στεπανένκο (80΄Σουντάκοβ), Άλαν Πάτρικ (80΄Αντόνιο), Μέικον, Τετέ (80΄Μάρλος), Μούντρικ (71΄Σόλομον), Φερνάντο (86΄Ντεντίνιο)

 

Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0