Football Talk

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Αήττητο σερί του ΠΑΣ με «γίγαντα» Λοντίγκιν!

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Αήττητο σερί του ΠΑΣ με «γίγαντα» Λοντίγκιν!
Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε ούτε το μεσημέρι της Κυριακής να πάρει την νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και μένει μόνος, στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι, με δεδομένες τις επιθετικές δυσλειτουργίες, ήθελαν πολύ να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και να ξεκολλήσουν από τον… πάτο της βαθμολογίας. Κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη, καθώς Λοντίγκιν και Μορέιρα είχαν διαφορετική άποψη! 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή του ματς, βγάζοντας ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και πιέζοντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Το πρώτο ημίχρονο αδιαμφησβήτητα το… κέρδισε ο Ατρόμητος, καθώς είχε την απόλυτη κυριαρχία.

Ο Βίκτορ Κλωναρίδης, πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Περιστεριωτών και άνοιξε το σκορ νωρίς στην αναμέτρηση, δημιουργώντας συνθήκες για να περισυλλέξει το πολυπόθητο τρίποντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ μπήκε με διάθεση να ανατρέψει την εικόνα του αγώνα, πίεσε, απείλησε, αλλά ο ρυθμός ισορρόπησε. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη ζημιά τους στο τέλος της αναμέτρησης με τον Μορέιρα και έμειναν αήττητοι για πέντε συνεχόμενες αναμετρήσεις, ενώ ο Ατρόμητος δεν έχει βρει νίκη σε αντίστοιχους αγώνες!

1ο Ημίχρονο

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναμέτρηση, με τον Βίκτορ Κλωναρίδη να σκοράρει ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό.

Στο 15 λεπτό, ο Καστεγιάνο, βρέθηκε σε εξαιρετικά ευνοϊκή συνθήκη να διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους, αλλά ο Λοντίγκιν είπε όχι στον μπακ του Ατρομήτου.

Στο 20’ ο Περέα, μετά από το λάθος της άμυνας του Ατρομήτου, βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Πίριτς και με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να τον ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, ο Κολομβιανός πιέστηκε και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχημένα την ευκαιρία!5390443.jpg

Ο Καστεγιάνο στο 34’, μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου, έπιασε άσχημο σουτ μέσα στην περιοχή.

Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων!

2ο Ημίχρονο

Ο ΠΑΣ μπήκε στο τερέν με επιθετική διάθεση, αντιστρέφοντας τους ρόλους του πρώτου ημιχρόνου και πρεσάροντας τους Περιστεριώτες.

Ο Περέα έχασε μια πολλά υποσχόμενη φάση, στο 53ο λεπτό, αλλά ο επιθετικός του ΠΑΣ πλάσαρε με μονοκόμματο σουτ εκτός της εστίας του Πίριτς.

Στο 54’ ήρθε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, με τον Κλωναρίδη να πλασάρει και τον Λοντίγκιν να λέει ξανά «όχι».

Ο Νάτσος μετά από μια σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου, στο 64’, ενώ είχε τον χρόνο και τον χώρο εξαπόλυσε ένα δυνατό, γεμάτο, σουτ το οποίο πέρασε πολύ εκτός της εστίας.

Στο 70’ ο Κλωναρίδης απείλησε την εστία του Λοντίγκιν, αλλά Ρώσος γκολκίπερ, είχε για ακόμη μια φορά απάντηση!
5390485.jpg

Στο 72’ ο Μπερνέρ έχασε απίστευτη ευκαιρία, όπου μέσα από μία αναταραχή της άμυνας του Ατρομήτου, βγήκε κερδισμένος σε θέση τετ-α-τετ με τον Πίριτς, πλάσαρε, αλλά ο Βόσνιος με αυτοθυσία έβαλε τέλος στη φάση!

Στο 88’ ο Μορέιρα, με εξαιρετικό πλασάρισμα ισοφάρισε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, λυτρώνοντας τους φιλοξενούμενους.

MVP

Ο άνθρωπος που κράτησε τους φιλοξενούμενους στο ένα γκολ παθητικό ήταν ξεκάθαρα ο Λοντίγκιν, ο οποίος είχε απάντηση σε κάθε ευκαιρία του Ατρόμητου!

Η φάση του αγώνα

Φάση του αγώνα ήταν αυτή του Μπερνέρ, στο 72ο λεπτό, όπου θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει νωρίτερα στο ματς και τα δεδομένα να είναι πιο ευνοϊκά για τους φιλοξενούμενους.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (90+4’ Μουνίθ), Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Σάλομον, Γκαλβάο, Καρτάλης (61’ Νάτσος), Κλωναρίδης (75’ Μπεντινέλι), Κουλούρης (76’ Κωτσόπουλος)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Μορέιρα, Καραχάλιος (82’ Μίνα), Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ (65’ Μπρένερ), Τριάδης (46’ Λώλος), Περέα

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0