Face to Face

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο BN Sports: «Η επιτυχία του ενός, σε Final Four με ‘αιώνιους’, εξαρτάται απ’ την αποτυχία του άλλου» (video)

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο BN Sports: «Η επιτυχία του ενός, σε Final Four με ‘αιώνιους’, εξαρτάται απ’ την αποτυχία του άλλου» (video)

Η ιδιαιτερότητα ενός Final Four με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το… άγχος του ως φίλαθλος και το «όνειρο» για το Stoiximan AegeanBall Festival! Ο Γιώργος Πρίντεζης ετοιμάζεται για ακόμα μία γιορτή στη Σύρο, αλλά και για την ανάδειξη πρωταθλητή στην EuroLeague και στο… Europa Conference League, μιλώντας στο BN Sports!

Δηλώσεις στον Τάσο Φαραό

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας απέχει για την έναρξη ενός ακόμα Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο. Για ακόμα ένα καλοκαίρι, η «καρδιά» του μπάσκετ θα χτυπά στο νησί των Κυκλάδων, από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου.

Το «όραμα» του Γιώργου Πρίντεζη λαμβάνει σάρκα και οστά για 6η χρονιά, με το μεγαλύτερο 3X3 μπασκετικό γεγονός της χώρας, να συγκεντρώνει και πάλι τα βλέμματα επάνω του!

Entheti_4.jpg

Ωστόσο, μια… ανάσα απέχει και η έναρξη του Final Four της EuroLeague, με τη συμμετοχή και των δύο ελληνικών ομάδων. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται στο Βερολίνο, με στόχο να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο σπουδαίος πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής εκδήλωσης για το επερχόμενο event στη Σύρο, τέθηκε στη διάθεση του BN Sports και μοιράστηκε ένα «όνειρο» που έχει για την διοργάνωση, αλλά το οποίο προς το παρόν, δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ένα όνειρο, που εμπνεύστηκε από ένα camp στο Τρεβίζο.

Παράλληλα, μίλησε για την ιδιαιτερότητα που έχει ένα Final Four με την παρουσία και των δύο «αιωνίων», ενώ αποκάλυψε και πότε είχε περισσότερο άγχος! Ως παίκτης ή ως… θεατής;

Από την κουβέντα δεν έλειψε και το «ραντεβού» του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού με την ιστορία. Με τους «ερυθρόλευκους» να διεκδικούν το τρόπαιο του Europa Conference League, κόντρα στη Φιορεντίνα!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη, στο BN Sports:

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0