Face to Face

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στο BN Sports: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον ΠΑΟΚ!» (video)

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στο BN Sports: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον ΠΑΟΚ!» (video)

Αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες. Αγαπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο BN Sports, για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Συνέντευξη στον σπουδαστή του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, Διονύση Καλαϊζή

ΠΑΟΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ έρχονται αντιμέτωποι στην Τούμπα (14/03, 19:45), για τη ρεβάνς του 2-0 της Κροατίας, για τη φάση των «16» του Europa Conference League. Το έργο του ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο, σύμφωνα με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός, τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τήρησε την υπόσχεσή του και μετά το πρώτο μέρος της συνέντευξής του στο BN Sports, ακολούθησε και το δεύτερο: αυτό που είναι αφιερωμένο, δηλαδή, στις ευρωπαϊκές συναντήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» με τους Κροάτες.

Ο Σίλντενφελντ έκανε το ντεμπούτο του στον κροατικό σύλλογο μόλις στα 22 του. Γυρνώντας το 2015 για να αγωνιστεί ξανά για δυο χρόνια.

Στην χώρα μας ήρθε το Γενάρη του 2013 για χάρη του ΠΑΟΚ. Τι και αν πέρασε μόλις έξι μήνες στην Θεσσαλονίκη; Πρόλαβε να αγαπήσει, τόσο τον σύλλογο, όσο και την Ελλάδα .

paok_3.jpg

Μάλιστα, στην χώρα μας αγωνίστηκε και τις επόμενες δύο σεζόν, αλλά αυτήν την φορά φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού. Με αυτήν, κατέκτησε το το Κύπελλο Ελλάδας το 2014 απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του!

Πλέον, απολαμβάνει την ζωή του στην Κύπρο, παρακολουθώντας τις πρώην ομάδες του. Στην ερώτηση, αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντιστρέψει το εις βάρος του σκορ ήταν ξεκάθαρος.

«Φυσικά. Παίζουν εντός έδρας. Το 2-0 του πρώτου αγώνα είναι το χειρότερο αποτέλεσμα για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πιστεύεις ότι είσαι ασφαλής, αλλά ένα γκολ του ΠΑΟΚ μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην Ντιναμό και να τονώσει το ηθικό των παικτών του ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν έχει τελειώσει!»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές σε γεμάτη Τούμπα. Με τον πρώην ποδοσφαιριστή να περιμένει και στον σημερινό αγώνα, μια Τούμπα που θα «βράζει», με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο με πάθος και υποστήριξη για τον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι του του δίνουν παρά πολύ ενέργεια και τους βοηθούν σημαντικά στους εντός έδρας αγώνες».



Ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ , Ντομινίκ Κοτάρσκι, είδε για πρώτη φορά, το όνομα του στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας. Με τον συμπατριώτη του, Σίλντενφελντ, να αποθεώνει το 24χρονο πορτιέρο.

«Κάνει εξαιρετική δουλειά! Δεν είναι καθόλου εύκολο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον της εθνικής Κροατίας. Αυτό σημαίνει, ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο».

paok_kotarski.jpg

Η Ελλάδα θα διοργανώσει το τελικό του Conference League. Με τον 38χρονο προπονητή, πλέον, να δίνει τις προβλέψεις του, για το ποιες ομάδες θα βρίσκονται, στον τελικό της «OPAP Arena». Με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στις επιλογές του.

«Είναι πολλές ομάδες που είναι δυνατές. Αυτή η διοργάνωση, δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα. Υπάρχει επίσης και ο παράγοντας τύχη. Προσωπικά, πιστεύω ότι ένας εκ των Ντιναμό - ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε, Άγιαξ ή Λιλ, θα βρίσκεται στον τελικό της Αθήνας».

Διαβάστε εδώ, το πρώτο μέρος της συνέντευξης.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0