Face to Face

Ο Άνταμ Τσέριν στο BN Sports: «Ξέραμε πως παίζουμε μόνο για τη νίκη – Αυτά μας είπε ο Τερίμ μετά την Κηφισιά» (video)

Ο Άνταμ Τσέριν στο BN Sports: «Ξέραμε πως παίζουμε μόνο για τη νίκη – Αυτά μας είπε ο Τερίμ μετά την Κηφισιά» (video)

Στο «μικρόφωνο» του BN Sports μίλησε ο Άνταμ Τσέριν μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και του Άρη στη Λεωφόρο, με τον Σλοβένο να αναφέρεται τόσο στις συνθήκες του εν λόγω παιχνιδιού, όσο και στα λόγια του Φατίχ Τερίμ, μετά την Κηφισιά.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Εύκολο και… ξεκούραστο βράδυ εξελίχθηκε για τον Παναθηναϊκό αυτό της Τετάρτης (28/2), με τον Άρη να αποχωρεί από την Λεωφόρο, έχοντας ηττηθεί με 2-0.

Μετά την αναμέτρηση στους Αμπελόκηπους, ο Άνταμ Τσέριν μίλησε στο BN Sports αναλύοντας αρχικά το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς και τον τρόπο, που η ομάδα του «κλείδωσε» τη νίκη, λέγοντας:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ και παράλληλα ήμασταν ασφαλείς. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να είμαστε πιεστικοί σκοράραμε και ουσιαστικά “κλειδώσαμε” το παιχνίδι. Πάντα είναι καλό το να σκοράρεις νωρίς σε έναν αγώνα, αλλά νομίζω το αξίζαμε γιατί μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ καλά. Ξέραμε από το πρώτο κιόλας λεπτό το τι θέλουμε και το γκολ ήρθε νωρίς».''


Πριν το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, όμως, ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα είχε καταγράψει δύο ισόπαλες αναμετρήσεις στην έδρα του, με τη Λαμία και την Κηφισιά, στα οποία και αναφέρθηκε: 

«Αυτά τα δύο αποτελέσματα δεν ήταν και τα καλύτερα για εμάς. Σε ένα σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, τις μικρομεσαίες ομάδες πρέπει να τις κερδίζουμε εντός έδρας», είπε και ολοκλήρωσε λέγοντας πως, «σήμερα (28/02) ξέραμε πως το μόνο αποτέλεσμα που υπήρχε για εμάς, ήταν μόνο η νίκη. Το κάναμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς και τώρα συνεχίζουμε στην Κρήτη».


Σε σχέση με αυτά που τους είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά ανέφερε ακόμη και αυτούσια λόγια του Τούρκου τεχνικού, περιγράφοντας τον τρόπο που προσπάθησε να τους… τονώσει το ηθικό.

«Μας είπε πως δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να αντιδράμε καλύτερα στις καταστάσεις που προκύπτουν μέσα στα παιχνίδια. Προσέθεσε, επίσης, πως πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες και να σκοράρουμε, και όπως μας είπε: “αυτό είναι το ποδόσφαιρο κάποιες φορές”.

Ανέφερε επιπλέον πως είμαστε καλοί και θέλει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς που δουλεύουμε και παίζουμε, με ακόμη περισσότερη δουλειά. Σήμερα (28/02) παίξαμε καλύτερα όπως είδατε, το αποτέλεσμα ήρθε και αυτό είναι το πιο σημαντικό στον αθλητισμό».


Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί για το ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

«Είναι καλό για την ψυχολογία μας να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Κρήτη με νίκη, κόντρα στον ΟΦΗ, και μετά να συγκεντρωθούμε στα
Play-offs. Πρέπει πρώτα να χαλαρώσουμε όμως, γιατί κάποιοι παίκτες έχουν αγωνιστεί πολλά παιχνίδια. Αύριο (29/02) έχουμε μια ημέρα ξεκούρασης και μετά από αυτό έχουμε να σκεφτούμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0