Face to Face

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο BN Sports: «Και με άδεια γήπεδα, νιώθουμε την υποστήριξη του κόσμου!» (video)

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο BN Sports: «Και με άδεια γήπεδα, νιώθουμε την υποστήριξη του κόσμου!» (video)

Με «ήρωα» τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο Παναθηναϊκός «έσπασε» την έδρα του Ατρομήτου (2-0, 31/01) και πηγαίνει… φορτσάτος στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Σέρβος μπακ έβαλε το καθοριστικό γκολ της αναμέτρησης και μίλησε στο BN Sports για την πρόκριση που βάφτηκε στα… πράσινα, το «μαγικό» του, αλλά και για την δύσκολη συνέχεια.

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στο Περιστέρι, αλλά ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ήταν αυτός που «τιμώρησε» τον Ατρόμητο (2-0, 31/01) και έστειλε τους «πράσινους» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα συναντήσουν τον ΠΑΟΚ.

Μετά το 1-2 της Λεωφόρου (24/01), οι Περιστεριώτες «πάλεψαν» με ό,τι είχαν για να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ. Ο Πέρεθ όμως στο 35’ και η «γκολάρα» του Μλαντένοβιτς, τους άφησε εκτός του θεσμού.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Φίλιπ Μλαντένβιτς, ο «λυτρωτής» του Παναθηναϊκού, μίλησε στο BN Sports για το… βάρος αυτής της νίκης, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, αλλά και για την δύναμη που παίρνουν οι παίκτες από τον κόσμο της ομάδας.

μλαντενοβιτς.jpg

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, πρώτα στη Λεωφόρο με τον ίδιο αντίπαλο (1-2, 24/01) και μετά στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (2-1, 28/01), ο Παναθηναϊκός έπρεπε να βγάλει αντίδραση και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, κάτι όπου και το κατάφερε. Η νίκη αυτή προσφέρει ηρεμία στην ομάδα του Παναθηναϊκού, με τον Μλαντένοβιτς να το γνωρίζει καλά αυτό.

«Αυτό το αποτέλεσμα μας χάρισε σε όλους ένα υπέροχο συναίσθημα, μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα. Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα με τις δύο ήττες, έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση σήμερα και τα καταφέραμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου, καθώς έδειξαν χαρακτήρα και όλοι μαζί πήραμε αυτή τη νίκη».

Μπορεί να μην σκοράρει συχνά, όταν όμως ο Σέρβος βρίσκει δίχτυα, το αποτέλεσμα ήταν… μαγευτικό. Για τον ίδιο τον Μλαντένοβιτς όμως, δεν έχουν σημασία τα γκολ, σκοπός είναι η ομάδα να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε σκοράρει είτε όχι.

«Εντάξει αυτό το γκολ ήταν πάρα πολύ κρίσιμο, αλλά αλήθεια δεν με ενδιαφέρει αν είναι ωραίο ή όχι, το παν είναι η ομάδα να κερδίζει. Δεν έχει σημασία αν θα είμαι εγώ αυτός που θα σκοράρει.

Πανηγύρισα πολύ έντονα αυτό το γκολ γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό».

Τα παιχνίδια είναι απανωτά και τα ντέρμπι δεν σταματούν να έρχονται προς το μέρος του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» δεν έχουν χρόνο για χαλάρωση, καθώς ακολουθεί το αιώνιο ντέρμπι στη Λεωφόρο, απέναντι στον Ολυμπιακό (02/01). Αν κάτι θα λείπει πάντως από αυτή την αναμέτρηση θα είναι σίγουρα οι οπαδοί.

«Είμαστε πάντα έτοιμοι για αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Μπορεί τα γήπεδα να είναι άδεια όμως εμείς νιώθουμε την υποστήριξη ου κόσμου και μας βοηθάει να προχωράμε και να συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά.

Περιμένω με ανυπομονησία τα γήπεδα να γεμίσουν και πάλι, θα είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και για εμένα, αλλά και για ολόκληρη την ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0