Face to Face

Ο Αντίμ Μπέτοφ στο BN Sports: «Ευχαριστώ το τουρνουά για την συμμετοχή μας και την Ελλάδα για την φιλοξενία»

Ο Αντίμ Μπέτοφ στο BN Sports: «Ευχαριστώ το τουρνουά για την συμμετοχή μας και την Ελλάδα για την φιλοξενία»

Σημαντική στιγμή για το Waterpolo Trials Tournament, όταν η Εθνική Νέων Καζακστάν, δήλωσε ενδιαφέρον για την συμμετοχή της στο τουρνουά εν όψει της προετοιμασίας τους για επερχόμενους αγώνες. Ο προπονητής της ομάδας, Αντίμ Μπέτοφ, μίλησε στο BN Sports εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία αυτή, αλλά και για την χώρα που τον φιλοξενεί.

Δηλώσεις στην Σουζάννα Μποντίνη

Η Εθνική Νέων Καζακστάν βρέθηκε στην Ελλάδα για μερικές μέρες, ώστε να συνεχίσει την προπόνησή της υπό πιο ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, αλλά και πολύ καλά οργανωμένες εγκαταστάσεις. Ο καιρός, η αλήθεια είναι, πως δεν ήταν ο ιδανικότερος, όμως η συμμετοχή τους στο Waterpolo Trials Tournament ήταν ακριβώς όπως την περίμεναν.

Ο Αντίμ Μπέτοφ, προπονητής της ομάδας, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τους αθλητές του, κάτι το οποίο φάνηκε και από τους αγώνες στους οποίους συμμετείχαν. Το Σαββατοκύριακο (25 & 26/11) φιλοξενήθηκαν στον Άλιμο, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τους εφήβους του Φαλήρου, του Πανιωνίου, αλλά και του Περιστερίου. Ο Αντίμ Μπέτοφ μίλησε στο BN Sports, με τη βοήθεια πάντα του μεταφραστή του Γιάννη Τοπαλίδη, μετά την νίκη της ομάδας του 10-8 επί του Φαλήρου το Σάββατο (25/11).

Παρόλο που υπήρχε ηλικιακή διαφορά και οι δεξιότητες των φιλοξενούμενων ήταν πιο αναπτυγμένες, οι ελληνικές ομάδες έβγαλαν τρομερή αντίσταση και τους κόντραραν με θάρρος και πυγμή, κάτι το οποίο εκτιμήθηκε και αναγνωρίστηκε και από τον Αντίμ Μπέτοφ.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που συμμετέχουμε και για τους αγώνες που έγιναν. Οι αντίπαλοι ήταν πολύ καλή και ομάδα. Δεν καταφέραμε να παίξουμε όσο άνετα θα θέλαμε. Ο κεντρικός επιθετικός της ελληνικής ομάδας ήταν πολύ δυνατός και ο παίκτης μας μέσα στην ζώνη δεν μπορούσε να τον “κόψει” εύκολα. Θέλω η ομάδα να βελτιωθεί περισσότερο στα σημεία που το Φάληρο ήταν καλύτερο. Κάτι που μου άρεσε πολύ ήταν πως κάνανε πολύ δυνατά και απαιτητικά σουτ στο τέρμα».

Θα μπορούσαν η αλήθεια είναι να κάνουν την προθέρμανσή τους σε πιο χαλαρούς ρυθμούς οι νέοι του Καζακστάν, όμως η εμπειρία που θα αποκόμιζα μέσα από το τουρνουά είναι αδιαμφισβήτητη. Και με… λίγη βοήθεια, κατάφεραν να κλείσουν την θέση τους για λίγες συμμετοχές.

«Μάθαμε για το τουρνουά από τον Αρτέμη Πέτιζεφ ,που είναι μέσα στα πράγματα, και από τον διαιτητή, Γιώργο Σταυρίδη, που μας βοήθησε πολύ με το τουρνουά. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μας βάλατε να συμμετάσχουμε σε αυτό το τουρνουά. Το επίπεδο του είναι πολύ υψηλό, οι παίκτες είναι πολύ καλοί, στην άμυνα, στην επίθεση και ξεχώρισαν αρκετοί, που έδωσαν πραγματικά τα πάντα. Και το βασικό είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος σαν προπονητής, και όχι μόνο εγώ. Συγχαρητήρια όλους τους παίκτες που συμμετέχουν στην διοργάνωση και ευχαριστώ την Ελλάδα που μας φιλοξενεί, με τον ήλιο να μας βοηθάει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0