Face to Face

Ο Βάλτερ Σεντένο στο BN Sports: «Δεν κοιμήθηκα μετά το γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης!» (video)

Ο Βάλτερ Σεντένο στο BN Sports: «Δεν κοιμήθηκα μετά το γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης!» (video)
«Κιτρινόμαυρο» flashback, όπως κάθε 22 Οκτωβρίου, όμως αυτήν τη φορά, παρέα με τον Βάλτερ Σεντένο! Ο αγαπημένος Κοσταρικανός της «Ένωσης» ξαναέζησε μέσω του BN Sports το γκολ του, στη μυθική βραδιά της ΑΕΚ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Κι όπως στη δική του περίπτωση, μάλλον και στη δική σας, «έρχονται πολλά στο μυαλό! Σωστά;»
Σχετικά Άρθρα
Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

Πέρασε καιρός από την πρώτη επικοινωνία μας. Περίπου ένας χρόνος. Ούτε ο Ριβάλντο, ούτε ο Σκόκο χρειάστηκαν τόση υπομονή κι επιμονή. Υπήρξαν στιγμές, που φάνηκε σαν να θέλει να αποφύγει τη συνέντευξη. Εν τέλει, όμως, αποδείχθηκε το ακριβώς αντίθετο.

Ήθελε σαν τρελός να ξαναμιλήσει στους φίλους της ΑΕΚ και να ξαναζήσει εκείνο το μαγικό βράδυ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Μόνο που ήθελε να το κάνει με τον... σωστό τρόπο: με μία κάμερα, μπροστά από τη φανέλα που φορούσε, όταν σκόραρε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, μία ημέρα σαν και σήμερα (22/10) το 2002. Τότε που εξασφάλιζε πως το όνομά του θα μνημονεύεται για χρόνια. Και ήδη «συμπληρώθηκαν» 21...

Ο Βάλτερ Σεντένο στο BN Sports, για εκείνο το μυθικό βράδυ της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League. Το βράδυ της επιστροφής της από το εις βάρος της 2-0, απέναντι στους Galacticos.

Τα λόγια του Μπάγεβιτς, πριν ο Σεντένο γίνει «χρυσή» αλλαγή, αλλά και το «καταλαβαίνεις τι κάναμε;», του επίσης Κοσταρικανού, Μαουρίσιο Ράιτ, στα αποδυτήρια.

Όλα στο παρακάτω βίντεο:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0