Face to Face

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο BN Sports: «Δεν είχαμε το… δικαίωμα να είμαστε κουρασμένοι!» (video)

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο BN Sports: «Δεν είχαμε το… δικαίωμα να είμαστε κουρασμένοι!» (video)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, μίλησε για τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα, την σωστή αποθεραπεία και τον χρόνο που έδωσε ο προπονητής στην ομάδα για ξεκούραση και επεσήμανε πως η ποιότητα του ρόστερ μπορεί να… καλύψει το κενό του Μάγκνουσον.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού «έκλεισαν» μετά από έναν μεγάλο και απαιτητικό κύκλο διαδοχικών παιχνιδιών. Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και έπειτα, στο οποίο τραυματίστηκε ο Μάγκνουσον, Σένκεφελντ και Γεντβάι… τραβάνε κουπί στο κέντρο της άμυνας. Με τον Πάλμερ-Μπράουν να βρίσκεται και αυτός στα πιτς, είναι μονόδρομος το συγκεκριμένο δίδυμο.

Μετά την εμφατική νίκη των «πράσινων» στη Λεωφόρο επί του Ατρόμητου, ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στο BN Sports για την περίοδο που πέρασε η ομάδα με πολλά ντέρμπι και ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ παράλληλα μιλάει για την απουσία του Μάγκνουσον και την ποιότητα που έχει η ομάδα για να… καλύψει το συγκεκριμένο κενό!

5713076_1.jpg

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Ατρόμητο. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στις απαιτήσεις, μπορεί να μην ξεκινήσαμε με τον ιδανικό τρόπο, παρά το γρήγορο γκολ μας. Μετά το 2-0, είχαμε κυριαρχία στο παιχνίδι και πιστεύω πως όλη η ομάδα έκανε πολύ άξια προσπάθεια. Καταλάβαμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε και όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν πολύ καλοί».

Πώς βίωσες το διάστημα με τόσο πολλά σημαντικά παιχνίδια;

«Έτσι είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Από τη στιγμή που η ομάδα αγωνίζεται πλέον στην Ευρώπη, γνωρίζουμε όλοι πως θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και ότι θα παίξουμε ακόμα πιο πολλά παιχνίδια υψηλής έντασης. Αυτός είναι ο λόγος που παίζουμε ποδόσφαιρο, πρέπει να αφιερώνεις πολύ χρόνο για να φροντίζεις το σώμα σου, είναι το πιο απολαυστικό πράγμα στην δουλειά μας να παίζεις παιχνίδια».

Νιώθετε κουρασμένοι μετά από όλες αυτές τις μέρες;

«Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Κάναμε καλή αποθεραπεία όλες τις ημέρες. Δεν είχαμε το... δικαίωμα να είμαστε κουρασμένοι. Ο προπονητής, μας έδωσε τρεις μέρες ρεπό και όλοι οφείλουμε να σεβαστούμε όλο το προπονητικό σταφ που μας έδωσε χρόνο να χαλαρώσουμε. Όλοι έπρεπε να δώσουμε το 100% της ενέργειας μας για να πάρουμε τη νίκη. Απέναντι στον Ατρόμητο είχαμε ένα στόχο και αυτό το ματς ήταν εξίσου σημαντικό με όλα τα υπόλοιπα γιατί μας δίνει τρεις βαθμούς».

Για τον Μάγκνουσον:

«Είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός. Λείπει σε όλους μας, αλλά δυστυχώς έτσι είναι η φύση της δουλειάς μας. Ολόκληρη η ομάδα οφείλει να συνεχίσει την προσπάθεια παρά την απουσία του. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να πετύχουμε οτιδήποτε θέλουμε, αρκεί να πιστεύουμε σε αυτό. Έχω μιλήσει στον ίδιο προσωπικά, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο δημόσια, ο ίδιος ξέρει πως είμαι διαρκώς εκεί για εκείνον».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0