Face to Face

Ο Γιόναταν Γιόχανσον στο BN Sports: «Απέκλεισα τη Φερεντσβάρος, αλλά σε 1,5 μήνα θα είμαι ξανά ηλεκτρολόγος!» (video)

Ο Γιόναταν Γιόχανσον στο BN Sports: «Απέκλεισα τη Φερεντσβάρος, αλλά σε 1,5 μήνα θα είμαι ξανά ηλεκτρολόγος!» (video)
Πιο ρομαντική ιστορία από αυτήν του Γιόναταν Γιόχανσον, δύσκολα θα παρουσιαστεί όχι μόνο στο φετινό Champions League, αλλά και σε αυτά που θα ακολουθήσουν. Ο ίδιος την μοιράστηκε μιλώντας στο BN Sports και απέδειξε πως μερικές φορές μπορείς να αποκλείσεις τη Φερεντσβάρος τον Ιούλιο, αλλά τον Σεπτέμβριο η κανονική δουλειά σου θα είναι εκεί, να σε περιμένει!
Σχετικά Άρθρα
Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

«Κρέμασε» τα γάντια του το 2021 και όταν επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους το 2023, δεν τα χρειάστηκε, μιας και είχε μετατραπεί σε... σέντερ μπακ!

Κλήθηκε από έναν άλλοτε συμπαίκτη του για 2ος γκολκίπερ της άσημης ΚΙ Κλάκσβικ και εν τέλει, βρέθηκε να παίζει βασικός στα προκριματικά του Champions League, όπου με δύο clean sheets, «υπέγραψε» τον αποκλεισμό του απόλυτου φαβορί: της Φερεντσβάρος!

Η ιστορία του Γιόναταν Γιόχανσον είναι από αυτές που ακόμα και οι πιο ρομαντικοί του ποδοσφαίρου, δεν τολμούν να φανταστούν!

Το BN Sports επικοινώνησε με τον 31χρονο Σουηδό γκολκίπερ, το όνομα του οποίου -δικαιολογημένα- κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, δίνοντας τον... ορισμό της έννοιας «viral»!


«Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, ένιωθα άδειο το μυαλό μου, αλλά ταυτόχρονα ήμουν χαρούμενος. Προφανώς, μόλις αντιλήφθηκα τι συνέβη, ξεκίνησα να κλαίω. Είχα πέσει στα γόνατα, στη μέση του γηπέδου, ήμουν στην αγκαλιά του προπονητή μου και είχα αφεθεί στα συναισθήματά μου.

Η πρόκριση σημαίνει πολλά, και για τον σύλλογο και για τα Νησιά Φερόες, αλλά για εμένα προσωπικά, ήταν μία μοναδική στιγμή» ανέφερε αρχικά.

Η συγκεκριμένη εικόνα, ωστόσο, χάνει την πραγματική της δυναμική, αν μείνει εκτός πλάνου όλο το background του Γιόναταν Γιόχανσον. Η επιστροφή στην ενεργό δράση, το ρίσκο της μετακίνησης στα Νησιά Φερόες, αλλά και η... τύχη του μες την ατυχία του πρώτου γκολκίπερ της ΚΙ Κλάκσβικ (τραυματίστηκε), συνθέτουν τη μοναδικότητά της.

jpeg.jpeg

«Ήμουν εκτός δράσης για περίπου δύο χρόνια. Αποσύρθηκα το 2021, έπαιξα ως σέντερ μπακ τον Απρίλιο του 2023, ήρθα στα Νησιά Φερόες ως αναπληρωματικός γκολκίπερ πριν δύο μήνες και από ηλεκτρολόγος, άφησα εκτός Champions League τη Φερεντσβάρος τον Ιούλιο. Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω πώς νιώθω αυτήν τη στιγμή, μετά από αυτήν τη διαδρομή».


Όπως αναμενόταν, με το πρώτο... tweet που αναφερόταν στην ιστορία του, οι λάτρεις τέτοιων ποδοσφαιρικών «παραμυθιών» θέλησαν να μάθουν περισσότερα. ΜΜΕ όλου του κόσμου άρχισαν να τον προσεγγίζουν και κάπως έτσι, ένας λογαριασμός «κοινού θνητού» στα social media, πήρε... φωτιά!

1689839833-temp-CGGNdl_cikktorzs.jpg

«Στα social media μου γίνεται πανικός! Πολλοί άνθρωποι μου έστειλαν μήνυμα, πολλές εφημερίδες επικοινώνησαν μαζί μου. Όλοι αγαπούν τις όμορφες ιστορίες. Προσπαθώ να μην χαλάσω το χατήρι σε κανέναν και να την μοιραστώ, με όσους περισσότερους γίνεται.


Είναι ένα μάθημα ζωής. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που αγαπά την περιπέτεια. Απλώς χρειάζεται να αρπάζεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται. Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα εξελιχθεί και πού θα σε βγάλει. Θα μπορούσα να είμαι ακόμη 2ος γκολκίπερ της ομάδας, να μην έχουμε αποκλείσει μία τόσο μεγάλη ομάδα, ώστε να υπάρχει τόση προβολή. Μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά» τόνισε.



Κλείνοντας, ερωτηθείς για το μέλλον του «προσγείωσε» τόσο τον εαυτό του, όσο και αυτούς που περίμεναν πως η μεγάλη προβολή, ίσως άλλαζε την καθημερινότητά του και τον τρόπο ζωής του.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς πρόκειται να κάνω. Προς το παρόν, έχω συμβόλαιο έως τον Αύγουστο και από την 1η Σεπτεμβρίου θα πρέπει να επιστρέψω στο Όσλο για δουλειά ως ηλεκτρολόγος! 'Εχουμε κάποια παιχνίδια έως τότε. Η απόφασή μου θα εξαρτηθεί και από τους στόχους της ομάδας. Θα δούμε. Βήμα-βήμα, παιχνίδι-παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0