Face to Face

Ο Media Manager του Super Cup, Νίκος Γαβαλάς, στο BN Sports: «Όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει, σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή!» (video)

Ο Media Manager του Super Cup, Νίκος Γαβαλάς, στο BN Sports: «Όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει, σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή!» (video)
Οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του UEFA Super Cup 2023 στο «Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης» κορυφώνονται και ο Media Manager του event, Νίκος Γαβαλάς, μίλησε στο BN Sports, κατά τη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών.
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Η αντίστροφη μέτρηση για το UEFA Super Cup 2023 έχει ξεκινήσει. Κι από τη στιγμή που «έρχεται» για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί του τα «αστέρια» της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης, τα επίπεδα ανυπομονησίας είναι ακόμα μεγαλύτερα.

Το BN Sports έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών το πρωί της Τρίτης (18/07), όπου ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μίλησαν για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Αμέσως μετά το πέρας του event, ο Media Manager του Super Cup, Νίκος Γαβαλάς, παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο BN Sports, τονίζοντας πως ο προγραμματισμός που έχει γίνει και οι διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί -και θα δρομολογηθούν- θα εξασφαλίσουν μία υπέροχη εμπειρία στους φιλάθλους.

«Αρχικώς, είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα, την Αθήνα, τον Πειραιά και το Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ότι θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event του καλοκαιριού. Η εικόνα του γηπέδου θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και το συγκεκριμένο γεγονός, αποτελεί διαφήμιση για ολόκληρη τη χώρα.


Η ανάθεση της διεξαγωγής αυτού του αγώνα στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης είναι και μία επιβράβευση των ανθρώπων του σταδίου και του Ολυμπιακού, που επί σειρά ετών διοργανώνουν αγώνες των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων, Champions League και Europa League, με απόλυτη επιτυχία» ανέφερε αρχικά.

uefa_super_cup_2023.jpg

Ερωτηθείς για τον βαθμό ετοιμότητας, μιας και μας χωρίζει κάτι λιγότερο από έναν μόλις μήνα από το μεγάλο «ραντεβού» της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη, ήταν απόλυτος.

«Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες. Αναμένουμε τους φιλάθλους από την Αγγλία και την Ισπανία να ταξιδέψουν για παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά και να διασκεδάσουν σε χώρους που θα δημιουργηθούν στο κέντρο του Πειραιά, αλλά και στην Αθήνα.

Στις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν και λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας του Fan Festival που θα λειτουργήσει στο κέντρο του Πειραιά, στην πλατεία Κοραή, στις 14-15-16 Αυγούστου, έως και λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Όλα θα κυλήσουν ακριβώς όπως πρέπει, προκειμένου ο κόσμος να απολαύσει μία πολύ μεγάλη γιορτή».

Τέλος, ως προς το «όνειρο» της παρουσίας ενός ελληνικού συλλόγου σε ένα τέτοιο event, τόνισε:

«Βήμα-βήμα και πάντα έχουν χώρο τα όνειρα στην καθημερινότητά μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0