Face to Face

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο BN Sports: «Όνειρο μου η Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό - Μεγάλο παιδί ο Σλούκας για να αποφασίσει» (video)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο BN Sports: «Όνειρο μου η Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό - Μεγάλο παιδί ο Σλούκας για να αποφασίσει» (video)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο BN Sports κατά τη διάρκεια Stoiximan AegeanBall Festival της Σύρου για τα όνειρά του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σχολίασε το ζήτημα των ημερών, την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τους Πειραιώτες στον Παναθηναϊκό.

Αποστολή στην Σύρο για το BN Sports, Τάσος Φαραός

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στο λιμάνι για δεύτερη φορά για να ολοκληρώσει το όνειρο που άφησε στη μέση, την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου με τον Ολυμπιακό. Θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» ξανά και δε μπορεί να μην είναι χαρούμενος για την απόφασή του. Ο Σέρβος σέντερ μίλησε για τα όνειρά του και σχολίασε τόσο τη φυγή του Σάσα Βεζένκοφ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όσο και την πολύκροτη απόφαση του Κώστα Σλούκα να πάει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ στο BN Sports:

Πως σου φαίνεται το Stoiximan AegeanBall Festival στην Σύρο;

«Μου αρέσει πολύ! Ήμουν εδώ και πέρυσι. Είναι τρομερή οργάνωση, φοβερό τουρνουά  και χαίρομαι πολύ που είμαι ξανά εδώ».

Πως αισθάνεσαι για την επιστροφή σου στον Ολυμπιακό;

«Νιώθω τέλεια! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πολύ καλά. Λυπάμαι πολύ, βέβαια που έφυγε ο Βεζένκοφ, αλλά χαίρομαι πολύ για αυτόν γιατί το άξιζε. Ήταν ο καλύτερος παίκτης στην EuroLeague, αλλά από τη δική μου πλευρά νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα στον Ολυμπιακό».

Ποιος είναι ο στόχος σου για τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

«Ήρθα εδώ γιατί έχω όνειρο να σηκώσω μια μέρα το τρόπαιο της EuroLeague και εύχομαι να το πετύχω με τον Ολυμπιακό! Θα είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος, αλλά ελπίζω και πιστεύω πως το όνειρό μου θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή».

Δεν γίνεται να μην ρωτήσω τη γνώμη σου για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό;

«Είναι μεγάλος άντρας, παίρνει τις δικές του αποφάσεις δεν είναι δική μου δουλεία να εκφέρω άποψη και πρέπει να ακολουθήσει την απόφασή του».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0