Face to Face

Ο αρχισυντάκτης του Sport24.ru στο BN Sports: «Ο Οζντόεφ ανάμεσα στους καλύτερους μέσους της χώρας!»

Ο αρχισυντάκτης του Sport24.ru στο BN Sports: «Ο Οζντόεφ ανάμεσα στους καλύτερους μέσους της χώρας!»

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ και ο Μιχάιλ Τιακπόφ «σκιαγραφεί» στο BN Sports τον 30χρονο Ρώσο μέσο.

Σχετικά Άρθρα

Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ πλησιάζει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο 30χρονος Ρώσος μέσος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Τουρκία και την Καραγκιουμρούκ. Εκεί πραγματοποίησε 34 εμφανίσεις, όπου και σημείωσε πέντε γκολ, μοιράζοντας παράλληλα και έξι ασίστ.

Το BN Sports επικοινώνησε με τον αρχισυντάκτη της ρωσικής ιστοσελίδας Sport24.ru, Μιχάιλ Τιακπόφ, ο οποίος ανέλυσε το προφίλ του ποδοσφαιριστή που προβάρει τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «Παρά το γεγονός ότι δυστυχώς δεν έτυχε να δω τον ΠΑΟΚ την περασμένη χρονιά, ο Οζντόεφ πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Ρώσους μέσους τη συγκεκριμένη στιγμή. Έχει πολύ καλή πρώτη πάσα, εξαιρετικό σουτ και δύναται ακόμα να αγωνιστεί ως πιο αμυντικογενής ποδοσφαιριστής».

Όσον αφορά τα ελαττώματά του τόνισε πως «Τα δύο κυριότερα προβλήματα είναι ότι δεν διαθέτει τα καλύτερα σωματικά προσόντα, βγάζοντας μάλιστα αρκετά συχνά τραυματισμούς. Παράλληλα, παρασύρεται πολλές φορές από τα συναισθήματά του πάνω στο παιχνίδι, γεγονός που του αποφέρει αρκετές κίτρινες και κόκκινες κάρτες, ακόμα κι αν μπορούσε να τις αποφύγει».

οζ.jpg

Ο Οζντόεφ έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες των Λοκομοτίβ ΜόσχαςΡουμπίν ΚαζάνΆκματ Γκρόζνι και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Με την τελευταία έχει κατακτήσει μάλιστα και όλους τους τίτλους της καριέρας του, δηλαδή 4 πρωταθλήματα Ρωσίας (2019, 2020, 2021, 2022), 1 Κύπελλο (2020) και 2 Super Cup (2021, 2022).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0