Face to Face

Ο Εντουάρντο Μπρίτο στο BN Sports για τα 100 χρόνια του Ατρομήτου: «Είναι η οικογένειά μου, έδωσα τα πάντα!»

Ο Εντουάρντο Μπρίτο στο BN Sports για τα 100 χρόνια του Ατρομήτου: «Είναι η οικογένειά μου, έδωσα τα πάντα!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Εντουάρντο Μπρίτο στο BN Sports για τον Ατρόμητο, με αφορμή τα 100 χρόνια «ζωής» του συλλόγου.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς Βραζιλιάνους που πέρασαν ποτέ από τη χώρα μας. Έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που έχει την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του και που ποδοσφαιρικά συνδέθηκε αποκλειστικά με τον Ατρόμητο.

Έμεινε εννέα χρόνια στο Περιστέρι, ξεπέρασε τις 250 συμμετοχές με τον σύλλογο (287 συγκεκριμένα), σκόραρε 39 φορές, κατέγραψε 30 τελικές πάσες, όσες δηλαδή και οι κίτρινες κάρτες που πήρε και αποβλήθηκε μόλις σε μία περίπτωση.

Ο λόγος φυσικά για τον Εντουάρντο Μπρίτο. Έναν παίκτη που αφίχθη στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Αθήνας το 2008 και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2017, όντας και αρχηγός του Ατρομήτου και φυσικά άρρηκτα συνδεδεμένος με τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου.

Ήταν παρών στους δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος και σε εννέα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας, ενώ ουδείς θα λησμονήσει την συνύπαρξή του με τον Χαβιέρ Ούμπιδες.

Ο Εντουάρντο Μπρίτο μίλησε στο BN Sports για τα 100 χρόνια «ζωής» του συλλόγου, τον χαρακτήρισε οικογένεια και δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στον Γιώργο Σπανό, που από την πρώτη στιγμή τον εμπιστεύτηκε στον απόλυτο βαθμό.

Διαβάστε τη δήλωσή του στον Δημήτρη Μανάκο:

«Χρόνια πολλά για τον Ατρόμητό μας. Είναι η ομάδα που με αγκάλιασε με τον καλύτερο τρόπο. Βεβαίως, έδωσα και εγώ τον καλύτερό μου εαυτό, για αυτόν τον σύλλογο, αυτή την οικογένεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, τον κ. Σπανό, που τόσα χρόνια μας έχει πρώτα σαν οικογένεια. Εύχομαι ό,τι καλύτερο υπάρχει για την ομάδα.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0