Face to Face

Ο Κώστας Αποστολάκης στο BN Sports: «H δουλειά μας είναι το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό είναι απογοητευτικό»

Ο Κώστας Αποστολάκης στο BN Sports: «H δουλειά μας είναι το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό είναι απογοητευτικό»

Τα «καναρίνια» δεν ευτύχησαν ούτε στο Περιστέρι να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη τους στα Play Out. Για ακόμη ένα παιχνίδι, η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ξέμειναν από φρέσκιες ιδέες και δίκαια γνώρισαν την ήττα από τον Ατρόμητο με 2-0.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Τσάκνη

Ήττα που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε «γλυκιά», καθώς η ομάδα του Αγρινίου εξασφάλισε έστω και με συνδυασμό αποτελεσμάτων, την συμμετοχή της στην Super League της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Κώστας Αποστολάκης, σε δηλώσεις του στο BN Sports ανέλαβε για λογαριασμό των συμπαικτών του τις ευθύνες για την «καταστροφική» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, εικόνα του Παναιτωλικού σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

«Θα πρέπει όλοι να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας»

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Παναιτωλικού, ο οποίος θυμίζουμε πως αποσύρθηκε με πρόβλημα τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον Φρεντερίκο Ντουάρτε δεν «μάσησε» τα λόγια του. Ανέλαβε, εκ μέρους των συμπαικτών του, την ευθύνη για την κάκιστη παρουσία της ομάδας στα Play Out και έστειλε μήνυμα προς τους απογοητευμένους και οργισμένους φιλάθλους της ομάδας. «Όλοι οι παίκτες, θα πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας για την ομάδα. Δεν φταίει κανείς για την κατάσταση. Δεν ευθύνεται ούτε ο προπονητής, ούτε η κατάσταση που αφορά στα διοικητικά. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας. Πρέπει να αναζητηθεί στους ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει σαν σύνολο να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και μετά να συζητήσουμε το ο,τιδήποτε».
5880046.jpg

Παναιτωλικός: Πορεία υποβιβασμού στα Play out

H πραγματικότητα είναι πως η παρουσία της ομάδας του Αγρινίου στα Play Out της φετινής Super League θυμίζει επίδοση ομάδας υποψήφιας για υποβιβασμό. Ο απολογισμός των «καναρινιών» σε έξι παιχνίδια (έως τώρα) είναι πέντε ήττες και μία εντός έδρας ισοπαλία  με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Την πραγματικότητα αυτή επιβεβαίωσε και ο νεαρός οπισθοφύλακας του Παναιτωλικού. «Γενικότερα η εικόνα μας στα Play Out είναι καταστροφική. Δεν συμβαίνει συχνά μία ομάδα, να έχει τερματίσει στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια και στη συνέχεια να βγάζει τέτοια εικόνα. Προσωπικά ντρέπομαι» εξομολογήθηκε.
5880084.jpg

Το ιδιοκτησιακό και η εμπλοκή με τους Καμίνσκι

Τέλος, σε ότι αφορά την πολυσυζητημένη πλέον υπόθεση εξαγοράς του Παναιτωλικού από την οικογένεια Καμίνσκι και το διαφαινόμενο ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, ο Κώστας Αποστολάκης επέμενε πως υποχρέωση των ποδοσφαιριστών είναι να εστιάζουν στα όσα συμβαίνουν στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι στα εξωαγωνιστικά. «Εγώ νομίζω ότι δουλειά μας είναι να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και το αγωνιστικό κομμάτι είναι απογοητευτικό. Η βαθμολογική μας συγκομιδή στα Play Out είναι απογοητευτική και δεν αντιπροσωπεύει ούτε τον κόσμο μας, ούτε το κλαμπ, ούτε, εμάς τους ίδιους» κατέληξε.

wwwbnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0