Face to Face

Ο Στέφεν Χάμοντ του Λεβαδειακού για τον Ατσού στο BN Sports: «Δεν θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να έχει τέτοιο τέλος!»

Ο Στέφεν Χάμοντ του Λεβαδειακού για τον Ατσού στο BN Sports: «Δεν θα μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να έχει τέτοιο τέλος!»

Oι επιπτώσεις του τεράστιου σεισμού στην Τουρκία έχουν «σοκάρει» ολόκληρο τον πλανήτη και ένας από τους ανθρώπους που ουδείς γνώριζε αν έχει καταφέρει να επιβιώσει ή όχι, ήταν ο Κριστιάν Ατσού. Τέλος καλό, όλα καλά όμως για τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή, με τον Στέφεν Χάμοντ του Λεβαδειακού να επισημαίνει στο BN Sports πως δεν γινόταν ο συμπατριώτης του να είχε τέτοιο τέλος.

Αμέτρητοι άνθρωποι στην Τουρκία έχουν χάσει την ζωή τους. Οικογένειες καταστράφηκαν από τον μεγάλο σεισμό που έπληξε τη γειτονική χώρα πριν από ένα 48ώρο και η σκέψη όλων μας είναι μαζί τους.

Στην ζωή δεν χωρούν διακρίσεις, αυτό είναι δεδομένο, και μέσα σε όλους τους ανθρώπους που αγνοήθηκαν τα ίχνη τους, συμπεριλαμβανόταν και ο Κριστιάν Ατσού. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι και της Νιούκαστλ, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία το τελευταίο διάστημα και ουδείς γνώριζε αν είναι ζωντανός ή όχι, μετά από αυτό το συνταρακτικό γεγονός.

Πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό από ορισμένες σελίδες των «καρακαξών» και εν συνεχεία από διάφορα Μέσα της χώρας, πως ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής τα κατάφερε. Βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια ενός κτιρίου, με σοβαρό πρόβλημα στο δεξί πόδι και αναπνευστικές δυσκολίες και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Έκτοτε, δεν έχει προκύψει νέα ενημέρωση και το BN Sports μπήκε στην διαδικασία να επικοινωνήσει με έναν συμπατριώτη του, ο οποίος τυχαίνει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Στέφεν Χάμοντ του Λεβαδειακού, ο οποίος έως ότου ο Ατσού να γίνει γνωστό πως είναι ζωντανός, προσεύχονταν, πέρασε δύσκολα αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να είναι αισιόδοξος.

Ο Δημήτρης Μανάκος ήρθε σε επαφή μαζί του, ο Χάμοντ δεν μπορούσε να πει πολλά, αλλά όσα μας επισήμανε ήταν αρκετά για να αντιληφθούμε την ψυχολογική κατάσταση του και το «σοκ» που βίωσε μέχρι να ακουστεί η ευχάριστη είδηση.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Μανάκο

«Τον γνωρίζω γιατί μεγαλώσαμε στην ίδια χώρα. Ήταν πραγματικά μία τραγωδία, αλλά δεν σταμάτησα να πιστεύω στον Θεό. Ο Θεός βοηθά αυτούς που πιστεύουν σε αυτόν και ο Κριστιάν είναι ένα καλόκαρδο παιδί, που δεν θα μπορούσε να έχει τέτοιο τέλος

Όταν τον ρωτήσαμε για τον… άνθρωπο Ατσού, ο Χάμοντ ήταν αφοπλιστικός…

«Έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα για να στεγάζει και να βοηθά όσους τον έχουν ανάγκη στην Γκάνα. Δεν θα το έκαναν όλοι

Τέλος, επισήμανε πως δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του ακόμη, αλλά είναι κάτι που σκοπεύει να πράξει άμεσα.

«Δεν είναι η κατάλληλη ώρα, είναι δύσκολο, αλλά θέλω να μιλήσουμε. Το ίδιο και με συγγενικά του πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0