Face to Face

Ο Νέιτ Ουόλτερς στο BN Sports: «Ο Ράντονιτς με κάνει να νιώθω άνετα» (video)

Ο Νέιτ Ουόλτερς στο BN Sports: «Ο Ράντονιτς με κάνει να νιώθω άνετα» (video)

Ο Νέιτ Ουόλτερς μίλησε στο BN Sports λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Φεραδούρο

Μια ενίσχυση που ήρθε στον Παναθηναϊκό με την… υπογραφή του Ντέγιαν Ράντονιτς, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για δύο σεζόν, είναι ο Νέιτ Ουόλτερς. Μάλιστα, ο Αμερικανός γκαρντ έγινε ο 8ος μπασκετμπολίστας που αγωνίστηκε στους Μιλγουόκι Μπακς και τον Παναθηναϊκό.

Στον Ουόλτερς αρέσει η Αθήνα, νιώθει καλά στην Ελλάδα και παράλληλα νιώθει ασφάλεια στο πλάι του Μαυροβούνιου τεχνικού (σ.σ. Ράντονιτς). Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον θέλανε κοντά στο «τριφύλλι» κατά το παρελθόν, ο ίδιος τα διαψεύδει και τονίζει πως «δεν υπήρξε ποτέ κάτι σοβαρό».

Πως νιώθεις πριν από την έναρξη της νέας σεζόν;

«Νιώθω όμορφα, είμαι ενθουσιασμένος και πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί και η πόλη πανέμορφη. Νιώθω έτοιμος για τη νέα σεζόν».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για την σεζόν που έρχεται;

«Στόχος μου είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να παίρνει νίκες η ομάδα. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και πρέπει να δέσουμε όλοι μεταξύ μας. Είναι μια πρόκληση να γίνουμε ομάδ και μέρα με την μέρα ελπίζω να παίζουμε όλο και καλύτερο μπάσκετ».

Σχετικά με τον Ντέγιαν Ράντονιτς;

«Είναι ένας εκπληκτικός προπονητής, συνεργαστήκαμε πέρσι και πριν κάποια χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα. Με ξέρει πολύ καλά, γεγονός που με κάνει να νιώθω πιο άνετα. Βρίσκομαι σε μια νέα πόλη, αλλά έχω γνώριμα πρόσωπα δίπλα μου και αυτό με βοηθάει πολύ. Θεωρώ πως ο οργανισμός και οι οπαδοί θα τον λατρέψουν».

5687773_1_1.jpg

Η προσωπική σου σχέση μαζί του;

«Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, τον εκτιμώ. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και πάντα είναι σημαντικό να γνωρίζεσαι με τον προπονητή».

Στο παρελθόν υπήρχαν δημοσιεύματα πως βρέθηκες πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Τι ισχύει;

«Η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε κάτι πολύ σοβαρό για να είμαι ειλικρινής, οπότε δεν βρέθηκα κοντά στην υπογραφή».

www.bnsports.gr

Δημήτρης Φεραδούρος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0