Face to Face

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο BN Sports: «Είμαστε μια ωραία παρέα για χαβαλέ αλλά κυρίως για μπάσκετ»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο BN Sports: «Είμαστε μια ωραία παρέα για χαβαλέ αλλά κυρίως για μπάσκετ»
Γιαννούλης Λαρεντζάκης αποκλειστικά στο BN Sports, σε μία συζήτηση με επίκεντρο το ψυχολογικό κομμάτι, τους στόχους της Εθνικής ενόψει του «Aegean Ακρόπολις», αλλά και του Ευρωμπάσκετ που βρίσκεται προ των πυλών.
Έτοιμος για την πρώτη του συμμετοχή σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι ο «Λάρε», ο οποίος μέσω της παρουσίας του στον Ολυμπιακό απέκτησε ακόμη μεγαλύτερες παραστάσεις και ετοιμάζεται να πλαισιώσει με το... θράσος και την άγνοια κινδύνου που διαθέτει, τα γκαρντ. Με την ψυχολογία στα ύψη και προερχόμενος από σεζόν πρωταθλητισμού, γνωρίζει τα όσα χρειάζεται η γαλανόλευκη για να φτάσει στα πολυπόθητα μετάλλια.
 
Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πως νιώθει όντας μέλος των επιλογών του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και για την προσφορά του στο αγωνιστικό κομμάτι. Μεταφέρει μία γεύση από τα αποδυτήρια και φυλάει για το τέλος τον μετριασμένο ενθουσιασμό του μπροστά στην προοπτική μιας εθνικής επιτυχίας.
1_148.jpg
 
Δηλώσεις στον Αντώνη Νιανιά
 
Όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του αναφορικά με την παρουσία του στην Εθνική: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πάρα πολύ ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος του συνόλου, για μενα είναι τεράστια τιμή»ενώ σχετικά με τα στοιχεία που προσθέτει στο παιχνίδι της ομάδας ανέφερε: «Από πλευράς μου ετοιμάζομαι να προσφέρω όλη μου την ενέργεια στο παρκέ, να δώσω το 100%... από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό, ότι άλλο έξτρα μπορέσω να προσφέρω θα είναι θετικό».
 
Συνέχισε μιλώντας για την συνεισφορά του στα αποδυτήρια και το κλίμα του συνόλου: «Με τα παιδιά είμαστε φίλοι, σίγουρα υπάρχει μεταξύ μας χαβαλές, οι πλάκες που κάνουμε μεταξύ μας. Τον Γιάννη για παράδειγμα τον ξέρω τόσα χρόνια, όπως και τον Θανάση. Σίγουρα περνάμε καλά, είμαστε μια παρέα».
 
Ενώ τέλος, τοποθετήθηκε στο σενάριο να κατακτήσει μετάλλιο με το εθνόσημο: «Εννοείται πως το σκέφτομαι, αλλά δε χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια και να πηγαίνουμε την κουβέντα τόσο μακριά. Πρέπει να ξεκινήσουμε να βλέπουμε το μέλλον μας παιχνίδι με παιχνίδι, κάθε αναμέτρηση είναι διαφορετική. Έτσι θα φτάσουμε στον στόχο μας».
3_110.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0