Face to Face

Ο Όφερ Βίζελ του «Sport 1», στο BN Sports για τη ρεβάνς στον Πειραιά και τον Λάιντνερ: «Υπάρχει πίστη στο Ισραήλ για την πρόκριση – Πολύ εξελίξιμος ο Ντόρον»

Ο Όφερ Βίζελ του «Sport 1», στο BN Sports για τη ρεβάνς στον Πειραιά και τον Λάιντνερ: «Υπάρχει πίστη στο Ισραήλ για την πρόκριση – Πολύ εξελίξιμος ο Ντόρον»

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Χάιφα και ο συντάκτης του διαδεδομένου Sport 1, Όφερ Βίζελ, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για το κλίμα που επικρατεί στο «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων καθώς και τον Ντόρον Λάιντνερ, ο οποίος οδεύει στον Πειραιά.

Σχετικά Άρθρα

Η πιο μεγάλη ώρα για τις πρωταθλήτριες ομάδες Ελλάδας και Ισραήλ, έφτασε. Μετά το 1-1 της προηγούμενης Τετάρτης (20/7) στη Χάιφα, Ολυμπιακός και Μακάμπι έχουν αφήσει «ανοιχτούς λογαριασμούς». Όμως το εισιτήριο είναι μονό και όποια ομάδα το επιθυμεί περισσότερο, πρέπει να μοχθήσει στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου για να το εξαργυρώσει.

Το BN Sports, θέλοντας να μάθει την αίσθηση που άφησε το πρώτο σκέλος της «μονομαχίας» στους Ισραηλίτες, επικοινώνησε με το γνωστό ειδησεογραφικό δίκτυο της χώρας, Sport 1 και τον Όφερ Βίζελ, ο οποίος δεν έκρυψε τη διάχυτη αυτοπεποίθηση που υπάρχει για πρόκριση. Επίσης σκιαγράφησε το προφίλ του, κατά τα φαινόμενα, νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού και συμπατριώτη του, Ντόρον Λάιντνερ.

Δηλώσεις στο Μάνο Φυρογένη

Το γεγονός πως η Μακάμπι σκόραρε στα τελευταία λεπτά, γλιτώνοντας την ήττα και κυρίως η εικόνα που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο, αποτελούν τα εχέγγυα ενόψει της ρεβάνς και δίνοντας βάση σε αυτά, ταξίδεψε στον Πειραιά.

«Το πρώτο σκέλος της σειράς, έδωσε πίστη στην ομάδα και τον κόσμο της. Αν και πριν από το παιχνίδι όλοι πίστευαν ότι η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, εντούτοις υπήρξε απογοήτευση μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σάσα Στέγκεμαν», είναι οι πρώτες εικόνες που έρχονται στο μυαλό του Βίζελ, έξι βράδια πίσω. Και εμβαθύνει περισσότερο. «Σε όλες τις συζητήσεις κυριαρχούσε το ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ… . Άπαντες παραδέχονταν όλη την εβδομάδα που μας πέρασε ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τη Μακάμπι να έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο η εμφάνιση γέμισε αυτοπεποίθηση ενόψει της ρεβάνς».

Η πίστη που υπάρχει σε ένα θετικό αποτέλεσμα μεταφράζεται και στη συμμετοχή του κόσμου που ακολούθησε την ομάδα στην Ελλάδα, με σκοπό να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. «Περίπου 1.500 φίλαθλοι συνόδευσαν την αποστολή. Είναι γνωστό σε όλους ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα στο «Γ. Καραισκάκης». Το να αντιμετωπίζεις μια έμπειρη ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης, όπως ο Ολυμπιακός, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Ωστόσο σύσσωμος ο οργανισμός της Μακάμπι Χάιφα πιστεύει στην πρόκριση».

Όταν έφτασε η ώρα να εκφράσει τη δική του άποψη για την εξέλιξη του αυριανού «τελικού», ανέφερε πως μπορούν αν συμβούν τα πάντα. «Με βάση αυτό που είδαμε στο Σάμι Οφέρ, θεωρώ πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για να περάσει η Μακάμπι στην επόμενη φάση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε «Δεν θα ξαφνιαστώ όμως αν ο αγώνας λήξει 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Στην ουσία οι δυο ομάδες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και η «μπίλια» μπορεί να κάτσει οπουδήποτε».

FYHSwaSXkAITon7.jpg

Τέλος, και πριν ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την έτερη Μακάμπι, επικρατέστερη αντίπαλο του Άρη στο γ’ γύρο του Conference League, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον Ντόρον Λάιντνερ, ο οποίος οδεύει στο Λιμάνι. «Είναι ένας πολύ ταλαντούχος αθλητής, έξυπνος και με κάποια εμπειρία από την πρώτη κατηγορία του ισραηλινού ποδοσφαίρου, παρά το νεαρό της ηλικίας του» ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε το scout report, από ένα έμπειρο και ουδέτερο μάτι. «Είναι καλύτερος στο επιθετικό κομμάτι παρά στο αμυντικό. Ήταν από τους διακριθέντες της Χάποελ Τελ-Αβίβ πέρυσι, παρόλο που δεν είχε πολλές βοήθειες. Έχει κάνει και κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις με την U-21 της χώρας» τόνισε και ολοκλήρωσε με την πεποίθησή πως: «Δεν είναι ο καλύτερος πλάγιος μπακ του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, είναι όμως πολύ εξελίξιμος. Αν ο Ολυμπιακός ασχοληθεί μαζί του και πιστέψει σε αυτόν , θα βελτιωθεί και θα προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένει».
3305617-46.jpg


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0