Face to Face

Ο ρεπόρτερ Μάλαγα της Marca, Χοσέ Μορένο, στο BN Sports: «Μαχητής στο γήπεδο ο Μπράντον Τόμας, αλλά αρκετά δραστήριος… και τα βράδια»

Ο ρεπόρτερ Μάλαγα της Marca, Χοσέ Μορένο, στο BN Sports: «Μαχητής στο γήπεδο ο Μπράντον Τόμας, αλλά αρκετά δραστήριος… και τα βράδια»

Ο Μπράντον Τόμας αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και το BN Sports επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ της Μάλαγα για λογαριασμό της Marca, Χοσέ Μορένο, ο οποίος μίλησε για το πέρασμα του Ισπανού από την Ανδαλουσία.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Βασίλη Βασιλείου

Ο Μπράντον Τόμας είναι κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα 1+1 χρόνια. Ο Ισπανός επιθετικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Μάλαγα, με την οποία πραγματοποίησε 41 εμφανίσεις σε La Liga 2 και Copa del Rey, ενώ σημείωσε εννέα γκολ, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Ο ρεπόρτερ της Ανδαλουσιανής ομάδας για λογαριασμό της ισπανικής Marca αλλά και του Radio Marca Malaga, Χοσέ Μορένο, έδωσε μερικές απαντήσεις για το τι είδους παίκτης είναι ο Μπράντον Τόμας, καθώς και για τι να περιμένουμε από αυτόν εντός του αγωνιστικού χώρου: «Ο Μπράντον είναι ένας ποδοσφαιριστής-μαχητής. Σε κάθε αγώνα δίνει το 100%, τρέχει ασταμάτητα, μάχεται για την μπάλα και παθιάζεται. Για αυτό έχει ιδιαίτερη επίδραση στο φίλαθλο κοινό. Στους οπαδούς αρέσουν τέτοιοι παίκτες».

fotos-Malaga-CF-Tenerife_1599450618_142310544_1200x675.jpg

Ο Μπράντον έρχεται στον ΠΑΟΚ ως επιθετικός που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος αποχώρησε για την Ρέιντζερς. Όπως όμως αναλύει ο Ισπανός δημοσιογράφος, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι ακριβώς επιθετικός περιοχής: «Η θέση που του ταιριάζει ιδανικά είναι αυτή του δεύτερου επιθετικού, ενώ μπορεί να ανταπεξέλθει εξίσου καλά ως αριστερό εξτρέμ».

Ενώ συνέχισε, «Στην Μάλαγα πέτυχε 9 γκολ, μπορεί να ήταν πρώτος σκόρερ, αλλά στην πραγματικότητα θα έπρεπε να σκοράρει πολύ περισσότερο. Είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες που δε συνάδουν με έναν επιθετικό και αυτό στοίχησε».

Στο Radio Marca Malaga, όπου εργάζεται ο Χοσέ Μορένο, γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες ότι η  Μάλαγα προσπάθησε να κρατήσει τον Μπράντον Τόμας στο ρόστερ της, καθώς είχε δέσει με την ομάδα ιδανικά, ενώ ο τεχνικός Πάμπλο Γκουέντε έβρισκε πολύτιμες λύσεις από την ικανότητα του παίκτη να αγωνίζεται σε διάφορες θέσεις.

Τελικά όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Ισπανού πληρωνόταν εν μέρη από την Οσασούνα, την προηγούμενη ομάδα του, μια συμφωνία που είχε ισχύ ως το τέλος Ιουνίου. Έτσι, ο σύλλογος της Ανδαλουσίας χρειάστηκε να μιλήσει σε νέα βάση με τον Μπράντον, ο οποίος είχε οικονομικές απαιτήσεις που ξεπερνούσαν το «ταβάνι» της ομάδας.

Image

Τέλος, ο Ισπανός δημοσιογράφος έκανε ένα σχόλιο και για την εξωγηπεδική ζωή του Μπράντον, η οποία, καθότι φαίνεται, είναι πιθανό να απασχολήσει στο μέλλον.

«Μπορεί μέσα στα αποδυτήρια να μην προκαλούσε προβλήματα, αλλά εκτός αυτών είχε την φήμη του ξενύχτη. Φαίνεται πως απολάμβανε πολύ τη νύχτα και μάλιστα αρκετοί φανς του τον αποκαλούν “party animal”».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0