Face to Face

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο BN Sports: «Όσα περάσαμε 6 χρόνια με τον Πρίντεζη δεν γίνεται να ξεχαστούν – Ανυπομονώ να παίξω με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο BN Sports: «Όσα περάσαμε 6 χρόνια με τον Πρίντεζη δεν γίνεται να ξεχαστούν – Ανυπομονώ να παίξω με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»
Ο Δημήτρης Αγραβάνης, έδωσε το παρών στη Σύρο και μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για την παρουσία του στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022, τη σχέση του με τον οικοδεσπότη, Γιώργο Πρίντεζη αλλά και τη μελλοντική συνύπαρξη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ομάδα.
Σχετικά Άρθρα

Αποστόλη στη Σύρο Έκτορας Σταυρόπουλος

Το BN Sports βρίσκεται στη Σύρο για το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 και σας μεταφέρει από χτες (9/7), όλα όσα συμβαίνουν στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο της πλατείας Μιαούλη, στην Ερμούπολη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συνομιλήσαμε σε πολύ χαλαρό κλίμα, με τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος έδωσε απαντήσεις για την παρουσία του στο νησί, τη φιλία που τον συνδέει με τον... διοργανωτή Γιώργο Πρίντεζη, το κλίμα στην Εθνική Ομάδα και τη συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αν και στο τέλος, δεν θέλησε να λύσει το... μυστήριο για το που θα τον βλέπουμε να αγωνίζεται την επόμενη χρονιά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν χρειάζεται τώρα, άστο καλύτερα δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον μου τώρα».

Ποιος είναι ο σημαντικότερος λόγος που σε έκανε να βρίσκεσαι εδώ σήμερα, στο πλευρό του Γιώργου Πρίντεζη;

«Εντάξει όταν σε καλεί ο Γιώργος ο Πρίντεζης να έρθεις σε ένα τόσο όμορφο νησί, όπως είναι η Σύρος για να συνδυάσεις διακοπές με μπάσκετ, είναι πραγματικά ότι καλύτερο! Πόσο μάλλον τη φετινή χρονιά, που είναι ιδιαίτερη γιατί πρόκειται ουσιαστικά για την βράβευση του Γιώργου Πρίντεζη, ύστερα από την ανακοίνωσή του ότι σταματάει από την ενεργό δράση».

Με τον Πρίντεζη έχετε υπάρξει συμπαίκτες για αρκετά χρόνια στο παρελθόν, έχετε μια ιδιαίτερη σχέση, είναι κάτι έντονα συναισθηματικό για σένα το να βρίσκεσαι εδώ σε μια τέτοια στιγμή για τον Γιώργο;

«Σίγουρα! Με τον Γιώργο ήμασταν 6 χρόνια συμπαίκτες και πραγματικά είμαστε ακόμα φίλοι. Όλα αυτά τα συναισθήματα τόσα χρόνια δεν γίνεται να ξεχαστούν ούτε να ξεγραφτούν και είναι πολύ όμορφες οι στιγμές που περάσαμε μαζί, όλα αυτά τα χρόνια. Πραγματικά είναι πολύ συγκινητικό ότι ο Γιώργος σταματάει από την ενεργό δράση και βρισκόμαστε όλοι εμείς εδώ, στο πλάι του για να το γιορτάσουμε σήμερα!»

Σε είδαμε να τελειώνεις το 1ο μονό της ομάδας σου, των Stoiximan Warriors, με… clutch τρίποντο. Πολλοί θεωρούν ότι το παιχνίδι σου σε κάνει ιδανικό παρτενέρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το Σεπτέμβρη με την Εθνική Ομάδα. Εσύ τι πιστεύεις;

«Σίγουρα και εγώ και όλοι ανυπομονούμε πραγματικά να ξεκινήσει σωστά η προετοιμασία για την Εθνική Ομάδα. Έχουμε τρομερό κλίμα, φέτος θα έρθει και ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) όπως είπες και ο Καλάθης, ο Σλούκας και όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Νομίζω φέτος έχουμε μεγάλη τύχη, είμαστε πολύ καλή ομάδα και σίγουρα ανυπομονώ να παίξω μαζί με το Γιάννη αλλά και μαζί και με όλα τα υπόλοιπα παιδιά!» 
thumbnail_1657452365259.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0