Basket Talk

AegeanBall Festival 2022: Ο… Καζανόβας Βεζένκοφ έκλεψε την παράσταση! (video)

AegeanBall Festival 2022: Ο… Καζανόβας Βεζένκοφ έκλεψε την παράσταση! (video)
Η «καρδιά» του Ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπάει στη Σύρο για το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 και το BN Sports δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή, με οικοδεσπότη τον Γιώργο Πρίντεζη!

Αποστολή στη Σύρο: Έκτορας Σταυρόπουλος

Το BN Sports βρίσκεται στη Σύρο για να σας μεταφέρει όλο το… αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό παλμό του AegeanBall Festival 2022. Η ημέρα ξεκίνησε από το μεσημέρι με… πολύ μπάσκετ και τραγούδι στην πλατεία Μιαούλη, στην Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Φυσικά τα «σημαντικά» ξεκίνησαν το βράδυτου Σαββάτου (9/7), όταν έκαναν την εμφάνιση τους όλοι οι καλεσμένοι του, οικοδεσπότη, Γιώργου Πρίντεζη στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Ερμούπολής! Φυσικά, ο «Πρι» εμφανίστηκε τελευταίος!

Στο event το «παρών», έδωσαν πολλοί καταξιωμένοι αθλητές τόσο από το χώρο του μπάσκετ, αλλά και από άλλες κατηγορίες αθλημάτων όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση, η οποία μάλιστα έκανε και μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Στη Σύρο βρέθηκε και ο Στέφανος Ντούσκος ο οποίος μάλιστα είχε και εξαιρετικά καλό μπασκετικό στυλ.

Στις Κυκλάδες «παρών» ήταν και η γνωστή παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μάλιστα πήρε το μικρόφωνο, θέλοντας να μάθει αν τα πήγε καλά στον διαγωνισμό βολών παίρνοντας την γνώμη του οικοδεσπότη, Γιώργου Πρίντεζη και του… Καζανόβα, Σάσα Βεζένκοφ!

Φυσικά η εκδήλωση θα έχει συνέχεια και αύριο Κυριακή (9/7), με εξέχουσες παρουσίες όπως αυτές των Βασίλιε Μίσιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και του Θοδωρή Παπαλουκά! Μάλιστα ο διοργανωτής, Γιώργος Πρίντεζης, το Σάββατο σχολίασε για τον Μίσιτς πως «δεν είναι τόσο ωραίο να τον βλέπουμε, αλλά χαλάλι του».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0