Face to Face

Ο Δημήτρης Ιτούδης στο BN Sports: «Καταλυτική η εμφάνιση του Ντόρσεϊ στην 3η περίοδο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης στο BN Sports: «Καταλυτική η εμφάνιση του Ντόρσεϊ στην 3η περίοδο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλάει στο ΒΝ Sports, για τη νίκη της Ελλάδας επί της Μ.Βρετανίας στη Λάρισα και το… νικηφόρο ντεμπούτο του!

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Δημήτρης Ιτούδης, συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο της γαλανόλευκης με νίκη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε στο BN Sports για την εκπληκτική εμφάνιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και τον περιφερειάρχη για την εμπειρία που έζησε!


«Συγχαρητήρια στους παίκτες, τους ευχαριστώ για την νίκη. Επίσης τους ευχαριστώ γιατί η πρεμιέρα μου συνοδεύτηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια του δις τροπαιούχου της Ευρωλίγκα προπονητή και πρόσθεσε αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας: «Ο κόσμος πραγματικά ήταν δίπλα μας και τους ευχαριστώ και εκείνους με τη σειρά τους που μας έδωσαν τη βοήθεια τους. Ήταν εκπληκτικοί. Δεν θα μπορούσα όμως, να μην αναφερθώ στον περιφερειάρχη, τον κύριο Αγοραστό, ο οποίος έκανε τα πάντα για να είναι άνετη η ομάδα στο κλειστό της Νεάπολης και γενικότερα στη Λάρισα».

Αναφερόμενος στο άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο παραδέχθηκε πως «προφανώς είχαμε άγχος αφού τα παιδιά ήθελαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό" και πρόσθεσε: "Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε την πίεση από τους Βρετανούς. Εξάλλου είναι και η μόνη ομάδα που έχουμε ηττηθεί, μας πίεσαν, αλλά καταφέραμε να το διαχειριστούμε την πίεση και ισορροπήσαμε το παιχνίδι».
Όσο για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο και… γύρισε ο διακόπτης: «Είπαμε... πολλά. Έίπαμε πολλές λεπτομέρειες και στο 2ο ημίχρονο υπήρξαν παίκτες που έδωσαν το κάτι παραπάνω. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα και ήμασταν καλύτεροι στη δημιουργία. Ο Τάιλερ (σ.σ. Ντόρσεϊ) ήταν καταλυτικός. Πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, άνοιξε τους χώρους και μας έδωσε το δικαίωμα να πάρουμε τη νίκη».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0