Basket Talk

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο BN Sports: «Η κατάσταση με τον Ολυμπιακό είναι μπερδεμένη - Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι...»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο BN Sports: «Η κατάσταση με τον Ολυμπιακό είναι μπερδεμένη - Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι...»
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στο BN Sports για την επάνοδό του στην Εθνική Ελλάδας, αλλά και για το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν. 
Επανεμφάνιση με την Εθνική Ελλάδας έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στον αγώνα κόντα στη Μεγάλη Βρετανία στο πλαίσιο των προκριματικών παραθύρων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023

Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ είχε 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 24'31'' συμετοχής και παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο BN Sports που βρέθηκε στη Λάρισα για την κάλυψη του αγώνα

Δηλώσεις στον Αντώνη Νιανιά

Σε πρώτη φάση ο Ντόρσεϊ ανέφερε σχετικά με τη γεύση που του άφησε το ματς: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα με τα χρώματα της Εθνικής. Βγάλαμε πολύ καλή ενέργεια στο γήπεδο και φερθήκαμε σαν ομάδα. Σε αυτό βοήθησε και ο κόσμος, που δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

Αναφορικά με τους αγώνες που θα κληθεί να δώσει η Εθνική τον Αύγουστο, αλλά και για το Eurobasket του Σεπτεμβρίου: «Ήταν μια πολύ πιεσμένη χρονιά, δεν σκέφτομαι ακόμα τις μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάω στην οικογένειά μου, την οποία έχω να δω 11 μήνες». 

Τέλος, σχετικά με το αν θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη χώρα μας: «Προς το παρόν δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο. Η κατάσταση με τον Ολυμπιακό είναι μπερδεμένη. Πρέπει να συζητήσω με τους κοντινούς μου ανθρώπους. Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως θα είναι σίγουρα ένα μακρύ καλοκαίρι». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0