Face to Face

Ο Χασάν Μάρτιν στο BN Sports: «Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και του χρόνου – Πολύ χαρούμενος που ο Πρίντεζης υπήρξε αρχηγός μου!» (video)

Ο Χασάν Μάρτιν στο BN Sports: «Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και του χρόνου – Πολύ χαρούμενος που ο Πρίντεζης υπήρξε αρχηγός μου!» (video)
Ο Χασάν Μάρτιν μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports, μετά τη λήξη του Game 3, για τη νικηφόρα σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, για την αποχώρηση του αρχηγού, Γιώργου Πρίντεζη αλλά και για το... μέλλον του. 

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος, επικρατώντας στους τελικούς, για 3η φορά του Παναθηναϊκού και 7η συνεχόμενη τη φετινή σεζόν στην τελευταία παράσταση του Γιώργου Πρίντεζη με την ερυθρόλευκη φανέλα. Όπως είναι λογικό, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παίκτες προπονητές και κόσμος έγιναν ένα κουβάρι με τα συναισθήματα να φτάνουν στο απόγειο της έντασης την ώρα που ο αρχηγός πήρε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε το αντίο.

Εν μέσω αυτής της κατάστασης και των ξέφρενων πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το BN Sports κατάφερε να συνομιλήσει με τον Χασάν Μάρτιν, με τον Αμερικανικό σέντερ να εκφράζει τον θαυμασμό του για τον Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και τη μεγάλη του επιθυμία να βρίσκεται και του χρόνου στο Λιμάνι.

Συνέντευξη στον Έκτορα Σταυρόπουλο

Μόλις κατέκτησες το πρώτο σου πρωτάθλημα εδώ στην Ελλάδα, ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις και τα συναισθήματα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε το μεγάλο φετινό στόχο, δεν ξέρω πως να εκφράσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή, είναι όλο αυτό με τον αρχηγό, είναι όλα φανταστικά. Είχαμε μια καταπληκτική χρονιά, που δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να τελειώσει από ότι με αυτό το πρωτάθλημα, τόσο για όλους μας αλλά ειδικά για το Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη)! Είμαι ενθουσιασμένος και λίγο νευρικός αυτή τη στιγμή, αλλά δεν ξέρω, πραγματικά αυτό που επικρατεί μέσα μου είναι η χαρά για την ομάδα μου».

Όταν πρωτοήρθες στην Ελλάδα περίμενες να ζήσεις στιγμές σαν αυτές;

«Σίγουρα φίλε, 100% το περίμενα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και βασικά θα έλεγα ότι γι’ αυτό είναι φτιαγμένος. Αυτό είναι ο Ολυμπιακός! Η ομάδα που φέρνει στο σπίτι πρωταθλήματα, παίζει για όλους τους τίτλους, παίζει μεγάλα παιχνίδια. Είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα μου. Τα καταφέραμε φίλε!»

Περίμενες τη σειρά με τον Παναθηναϊκό τόσο εύκολη όσο τελικά εξελίχθηκε; Τους κερδίσατε 3 φορές στους τελικούς και 7 συνεχόμενες τη φετινή χρονιά, για πρώτη φορά στην ιστορία.

«Ξέρεις, ξεκινάς και κερδίζεις, φτάνεις τις 5, 6 συνεχόμενες νίκες και παίρνεις ψυχολογία. Η αυτοπεποίθηση μας ήταν στο υψηλότερο δυνατό σημείο. Αλλά για να τα λέμε όλα έπρεπε να παλέψουμε σκληρά και εκείνοι έκαναν το ίδιο αλλά κατά βάθος ξέραμε ότι είμαστε καλύτερα και δεν τους αφήσαμε να το αμφισβητήσουν».

Θα σε έχουμε εδώ μαζί μας και του χρόνου;

«Δεν ξέρω φίλε αλλά το ελπίζω. Θα το ήθελα πολύ»!

Θα ήθελες να πεις δυο λόγια για τον αρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη;

«Θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας καταπληκτικός αρχηγός, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται και για έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Είναι πραγματικά εξαιρετικός τύπος και είμαι πολύ χαρούμενος που τον γνώρισα και παίξαμε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν περίεργο το timing γιατί έτυχε να είμαι εδώ στις δύο τελευταίες χρονιές του, αλλά μου δίδαξε πολλά όχι μόνο για μέσα στο γήπεδο και πραγματικά είμαι χαρούμενος που υπήρξε ο αρχηγός μου!»
287688641_399654135514247_8953341848128590742_n_1.jpg

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0